• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan da se izvini svima: Stižu kritike na račun crno-belih, oglasio se i Ivica Kralj!

Autor Milutin Vujičić

"Ovakva situacija i negativna slika ne ide nikome u korist", kazao je Kralj.

 FK-Partizan-i-Zajednica-Superlige-FSS-rat-apel-Ivica-Kralj-i-Marjan-Rnic Izvor: MN PRESS

Na jučerašnjoj sednici Zajednice Superlige i Prve lige Srbije klubovi su jednoglasno osudili nastupe FK Partizan u javnosti, smatrajući da nanose štetu srpskom fudbalu.

Možda će vas zanimati

Tako je Slaviša Kokeza dobio punu podršku, dok je Partizan redom kritikovan zbog saopštenja kojima su prethodnih nedelja izlazili u javnost, a sve zbog nezadovoljstvo suđenjem. Pre toga su se oglašavali i Crvena zvezda i Vojvodina, a i oni su osudili crno-bele.

Jedan od delegata na jučerašnjoj sednici bio je i predsednik Mačve, čuveni golman crno-belih Ivica Kralj, ali uprkos dobrim odnosima sa ljudima iz Humske, bio je na strani FSS.

"Smatram kao nepotrebno ponašanje predstavnika FK Partizan i upućujem apel svim činiocima u fudbalu da sednu i razgovaraju u opštem interesu. Ovakva situacija i negativna slika ne ide nikome u korist, posebno u trenutku kada naši klubovi u evropskim takmičenjima igraju vrlo značajne mečeve koji su važni za sve članove Zajednice", istakao je Kralj.

Prvi čovek Sudijske komisije Milan Karadžić, koji dugo nije govorio za javnost, kazao je da ne bi trebalo vršiti pritisak na arbitre, pozvao je na optimizam i strpljenje...

Interesantan apel poslao je i predstavnik OFK Bačka Marjan Rnić poručivši crno-belima da preispitaju odluku o povlačenju iz institucija FSS.

"Želim da skrenem pažnju licima koja šire neistine da njihova funkcija nosi težinu i da svoje ponašanje moraju prilagoditi funkciji koju obavljaju. Zamenu odgovornosti ne treba propagirati u sportu i u skladu sa tim očekujem da se rukovodstvo FK Partizan izvini svim ostalim klubovima i simpatizerima njihovog kluba. Postavljam pitanje šta predstavlja povlačenje predstavnika FK Partizan iz organa Zajednice?", kazao je Marjan Rnić i poručio"

"Kako ćete da menjate nešto ako povučete predstavnike iz organa. Potrebno je da se vrate i ako nešto žele da menjaju - neka menjaju razgovorom u okviru organa sa svojim predlozima".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC