• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Osudili Partizan, podržali Kokezu: Apel crno-belima iz Zajednice i pohvala sudijama

Autor Dušan Ninković

Uskoro i VAR stiže u Srbiju!

 Sednica-Zajednica-Superligasa-FK-Partizan-istupanje-VAR-tehnologija-od-asezone-21/22 Izvor: MN PRESS

Ponovo će biti saopštenja u srpskom fudbalu. Nakon redovne sednice Skupštine Zajednice klubova u prva dva ranga srpskgo fudbala, očekuju se reakcije na doente odluke.

Tema za sastanak je bilo mnogo, od uvođenja VAR sistema, pa do inicijative FK Partizan da istupi iz svih organa koji se u Srbiji bvave fudbalom.

Možda će vas zanimati

Upravo je odatle sednica i krenula, a svi klubovi su osudili ponašanje crno-belih! Sa druge strane, pohvaljen je rad fudbalskih sudija, što na nekim prethodnim sednicama nije bio slučaj. 

Na današnjoj sednici Skupštine Zajednice klubova Super lige i Prve lige Srbije na kojoj je bilo prisutno 35 predstavnika klubova. Odsutni su bili predstavnici FK Partizan, FK Radnički Niš i FK Zlatibor.

Sednicom je predsedavao predsednik Zajednice, Dragomir Lazović, dok su kao gosti bili prisutni predsednik FSS Slaviša Kokeza, generalni sekretar Jovan Šurbatović i predsednik Sudijske komisije Milan Karadžić.

Centralna tema današnje sednice bila je aktuelna situacija u takmičenju i istupanje predstavnika FK Partizan iz organa Zajednice.

Svi klubovi jednoglasno su osudili ponašanje rukovodstva FK Partizan zbog neučestvovanja u radu organa Zajednice i javnih obraćanja koja nanose nesagledivu štetu domaćem fudbalu, kao i svim klubovima koji učestvuju u dva najviša ranga takmičenja. U isto vreme, članovi Skupštine Zajednice izrazili su poštovanje prema instituciji i značaju fudbalskog kluba Partizan.

Podsećamo, FSS je nedavno imao saopštenje na Partizanov račun.

U iscrpnoj diskusiji u kojoj su učestvovali gotovo svi predstavnici klubova konstatovano je da je dosadašnje suđenje na visokom nivou, znatno višem nego prethodnih sezona.

Rad Sudijske komisije FSS i predsednika Milana Karadžića je posebno pohvaljen. I ovoga puta klubovi su jednoglasno pružili podršku rukovodstvu FSS na čelu sa predsednikom Slavišom Kokezom, uz ocenu da je dosadašnji rad FS Srbije značajno podigao opštu sliku i kvalitet domaćeg fudbala.

Predsednik FS Srbije informisao je sve prisutne da Fudbalski savez Srbije kao i do sada stoji na raspolaganju svim klubovima i da su vrata za razgovore oko svih problema širom otvorena. Predsednik saveza posebno je poželeo je sreću FK Crvena zvezda, FK Partizan, FK Vojvodina i FK TSC u evropskim takmičenjima. Skupština Zajednice apeluje na rukovodstvo FK Partizan da svoje stavove iznosi u okviru institucionalnih organa, u cilju opšteg interesa, pogotovu u momentu kada klubove i najbolju reprezentaciju Srbije očekuju presudni mečevi u evropskim takmičenjima.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

sasa savic

jos jedan dokaz da su branislav nusic i dusko kovacevic u pravu, kada su u svojim delima opisali srpski mentalitet kao podanicki i poltronski. 35 na jednoga, bravo fudbalska srbijo... zato je danas jos lepse biti navijac partizana... sam protiv svih, poltrona i ulizica, protiv sile i nepravde... gospodski, dzentlmenski i - partizanski...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC