• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Učim od Natha, gledam Mesija": Filipa Stevanovića iznenadio selektor - zasluženo!

Autor Neša Petrović

Veliki Partizanov talenat tokom boravka u reprezentaciji dobio nagradu za gol kola. Pročitajte šta je rekao za MONDO o svojim "slobodnjacima"

 Filip-Stevanovic-slobodni-udarac-gol-kola-Spartak-Partizan-ucim-slobodnjake-od-Natha-gledam-Mesija Izvor: MN PRESS

Najtalentovaniji fudbaler Partizana Filip Stevanović nije mogao zbog povrede da pomogne drugovima iz mlade reprezentacije Srbije, ali ga je po dolasku na okupljanje u hotelu Mladost sačekalo lepo iznenađenje.

Možda će vas zanimati

Naime, selektor Orlića Ilija Stolica uručio je mladom igraču ručni sat, specijalni poklon FSS koji se dodeljuje strelcu najlepšeg gola posle svakog kola Super lige Srbije. Stevanović je nagradu zaslužio u finišu prethodne sezone, za pogodak iz slobodnog udarca na utakmici protiv Spartaka u Subotici, ali su restriktivne mere uslovljene situacijom sa koronavirusom uticale na kašnjenje sa uručenjem poklona.

Izvor: MONDO/Nebojša Petrović

„Baš sam se prijatno iznenadio kada mi je selektor uručio sat i čestitao za Gol kola. Veoma cenim Iliju Stolicu kao čoveka i stručnjaka i mnogo mi je žao što nisam bio u prilici da mu se stavim na raspolaganje za mečeve sa Letonijom i Bugarskom. Pratio sam TV prenos iz Rige i nervirao se zbog rezultata. Imamo odličnu generaciju sastavljenu od momaka velikog fudbalskog potencijala i nadam se da će moji drugovi već protiv Bugarske u Gornjem Milanovcu ispraviti grešku i vratiti se na pobednički kolosek“ – rekao je Filip Stevanović, koji je dva puta tokom prošle sezone proglašavan za strelca najlepšeg gola u anketi FSS.

Pogledajte njegov gol u Subotici. 

"Prvi sat sam dobio za gol protiv Rada, kada sam u slalomu nanizao nekoliko protivničkih igrača i na kraju plasirao loptu u mrežu. Svakako da su mi draži golovi iz igre, posle prodora, driblinga, solo-akcije… Doduše, lep je i ovaj iz slobodnog udarca, tim pre što sam veče uoči puta za Suboticu naslutio da ću zatresti mrežu. Ostao sam posle treninga sa Natkom da vežbam izvođenje prekida i kada sam pogodio, Savo Milošević mi je dobacio „ajde da te vidim sutra na utakmici“. Obećao sam mu da ću i protiv Spartaka postići gol, samo da nam sudija svirne neki slobodan udarac. Tako je i bilo. Zahvaljujem se svim članovima žirija koji su glasali za mene i nadam se da ću i ove sezone što češće biti u konkurenciji za Gol kola".

Filip Stevanović ne krije da je imao uzore među specijalistima za „slobodnjake“.

"Ranije sam se divio Ronaldinju, sada pratim pažljivo način na koji Mesi prilazi lopti i njegovu tehniku šuta. Drago mi je što imam Natka pored sebe, često ostajemo posle treninga i vežbamo izvođenje slobodnih udaraca. Moram da priznam da je još uvek uspešniji od mene, ali nijanse su u pitanju. Uvek mi priđe, posavetuje me, kaže šta bih mogao da korigujem. Imam svoj stil koji koristim od malih nogu i sada samo usavršavam određene tehničke elemente. Ne bavim se previše analizom golmana, uvek znam unapred kako ću i gde da šutiram" – rekao je za Mondo supertalentovani srpski fudbaler.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC