• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pet kandidata, odluka na Stanoju: Neko od njih će pojačati Partizan!

Autor Milutin Vujičić

Crno-beli jačaju tim...

 Nemanja-Nikolic-ili-Nikola-Cumic-pojacanja-FK-Partizan-bira-Aleksandar-Stanojevic Izvor: MN PRESS

Odlazak veziste Đorđa Ivanovića u Olimpiju ostavio je "rupu" u igračkom kadru Partizana, a novi trener Aleksandar Stanojevićželi da je što pre popuni.

Klub je od njegovog dolaska već doveo Aleksandra Miljkovića, pregovara oko Miloša Jojića i Svetozara Markovića, a pored njih će dovesti još najmanje jedno pojačanje u manevru. Na spisku je oko pet potencijalnih imena, a odluku će doneti upravo Stanojević.

Možda će vas zanimati

"Telegraf" piše da je jedan od njih već pod ugovorom. To je Nemanja Nikolić koji se nije dopao treneru Savu Miloševiću, pa je pozajmljen Spartaku.

Nikolić je odlično počeo ovu sezonu i postigao već četiri gola, jedan i protiv Crvene zvezde, a videćemo da li će uopšte pravno izvodljivo da raskine pozajmicu sa Subotičanima. Oni su ga pozajmili zimus, dogovor je bio da ostane i ovu polusezonu, ali...

Druga opcija je Nikola Čumić, koji je blistao u Nišu prošle sezone, a trenutno je fudbaler Olimpijakosa. S obzirom da neće imati veliku ulogu planira se pozajmica, da li baš u Partizan?

Ipak, pitanje je da li je Partizanu u interesu da "razigrava" tuđeg igrača, a što se tiče preostala tri igrača na spisku i oni imaju ugovore u svojim klubovima, ali nije saopšteno o kome se radi, što znači da ih crno-beli čuvaju "u šteku" i počeće pregovore s njim ako ne dovedu Nikolića ili Čumića.

(MONDO/Telegraf)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC