• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borčev trener jedva čeka povratak navijača: Mnoge ekipe bi padale lakše nego sada!

Autor Dragan Šutvić

Uskoro se očekuje konačna odluka

 Vlado Jagodić trener Borac povratak navijača jedva čekam Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Mečevi m:tel Premijer lige BiH uskoro bi ponovo mogli da se igraju uz prisustvo gledalaca.

Istina, njihov broj, zbog pandemije korona virusa, ne bi bio onoliki na koji smo navikli, ali da se razmišlja o djelimičnom povratku gledalaca na stadione u BiH, razmišlja se, što raduje sve istinske ljubitelje fudbala, pa i trenera Borca Vladu Jagodića.

Možda će vas zanimati

"Lično, jedva čekam. Znam koliko mojim igračima nedostaje publika. Koliko god da ih bude na tribinama, dobro bi nam došli, pogotovo u ovom periodu kad smo prvi i kad igramo Evropu. Mislim da je 13. septembar dan kada će tijelo koje o tome odlučuje ponovo donositi odluke. Znam da su predstavnici Fudbalskog saveza BiH razgovarali sa ljudima koji su mjerodavni za Banjaluku i znam da imaju neke dogovore. Isto tako, došli su određeni upiti u klub na koji način se planira organizacija utakmica, tako da mislim da to sve ide dobrim tokom."

Borac, ističe Jagodić, ima kapacitet da ispoštuje sve što bi se od njega tražilo po pitanju organizacije utakmica sa publikom u vrijeme pandemije korona virusa, ali ima i određenu zamjerku na prijedloge koji su stigli sa viših instanci.

"Ako smo disciplinovani i ako razmišljamo o svemu, mislim da mi na Gradskom stadionu nemamo problem da organizujemo utakmicu sa publikom, koliko god je bilo. Sa druge strane, možda nije moje da komentarišem, ali ne mogu da prihvatim da idemo na striktni broj ako se zna da mi imamo stadion od deset hiljada mjesta, dok neko ima hiljadu. Mislim da nije realno da se ide na isti broj, mislim da bi trebalo da se ide na procenat u odnosu na broj sjedećih mjesta, gdje jasno može da se definiše ko gdje sjedi."

Ništa, prema Jagodićevim riječima, ne može da zamijeni taj osjećaj koji gledalac ima kada sa tribina posmatra voljeni klub.

"Nije to taj ugođaj ako se gleda preko TV ekrana, a ne direktno sa stadiona, pogotovo nama koji su dole 'direktni proizvođači'. Nama bi publika mnogo značila, pogotovo nama iskusnijima koji znamo šta znači taj huk navijača i siguran sam da bi ovdje mnogi lakše padali nego što padaju trenutno", istakao je trener banjalučkog premijerligaša.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC