• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lebrona Džejmsa još samo jedna pobjeda dijeli od istorije!

Autor mondo.ba

Za sada je izjednačen sa Derekom Fišerom

 Lebron Džejms jedna trojka od rekorda plej of Izvor: Tanjug, Mark J. Terrill/AP

Los Anđeles Lejkersi, jedni od glavnih favorita za osvajanje NBA prstena, "okliznuli" su se na startu polufinala Zapadne konferencije protiv Hjustona, ali su sve naplatili sinoć.

Klub iz Kalifornije savladao je "rakete" rezultatom 117:109 i izjednačio na 1:1 u plej-of seriji, a do trijumfa je stigao, između ostalog, zahvaljujući sjajnom Lebronu Džejmsu, kojem je nedostajala samo jedna asistencija do tripl-dabl učinka.

Možda će vas zanimati

Lebron je Hjustonu isporučio 28 poena, čemu je dodao i 11 skokova i devet asistencija, a iako se već dugi niz godina njegovo ime nalazi u istorijskim knjigama NBA lige, od sinoć Džejms može da se pohvali sa još par sjajnih podviga.

Od prethodne večeri Džejms je, naime, izjednačen sa Derekom Fišerom, ex-članom njegovog sadašnjeg kluba, po broju pobjeda u plej-ofu! I jedan i drugi imaju po 161!

Prvu narednu priliku da se osamostali na prvom mjestu Džejms će imati u noći između utorka i srijede, kada će u NBA "mjehuru" biti odigrana treća utakmica ove polufinalne serije.

Takođe, od sinoć Džejms se nalazi na drugom mjestu vječne NBA liste po broju postignutih trojki u doigravanju za šampiona.

Nakon sinoćnjih 48 minuta, Džejms je na broju od 386 ubačenih šuteva za tri poena u plej-ofu, nadmašio je legendarnog Rej Alena, a za sada je nedodirljiv Golden Stejtov Stef Kari (470).

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC