• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fenomenalan momak, duša od čoveka: Stankovićeve misli usmerene ka povređenom Dociću!

Autor Dušan Ninković

Trener srpskog šampiona brine o stepenu povrede defanzivnog veziste Čukaričkog.

 Fenomenalan momak, duša od ćoveka: Stankovićeve misli usmerene ka povređenom Dociću! Izvor: MONDO kolaž

Crvena zvezda će biti raspoložena pred put u Nikoziju, jer je poslednja provera pred taj meč donela tri boda sa Banovog brda.

Iako mu je danas bio rođendan, a fudbaleri mu poklonili pobedu, Dejan Stanković nije raspoložen. Na konferenciji za medije posle utakmice istakao je da su njegove misli usmerene ka Marku Dociću.

Možda će vas zanimati

Defanzivni vezista Čukaričkog i jedan od najboljih igrača ovog tima doživeo je tešku povredu. Na njega je neoprezno startovao Seku Sanogo, koji je za to dobio samo žuti karton. Odmah se oglasila struka i razjasnila nam da je to bila greška.

Docić je na nosilima iznet sa terena, igrači Crvene zvezde, pre svih Milan Borjan i Miloš Degenek su se nekoliko puta raspitivali za ozbiljnost povrede, a Sanogo se izvinjavao dok je izlazio iz igre. Aleksandar Veselinović je objasnio kakva je situacija sa kapitenom Brđana.

A šta je o tome rekao Dejan Stanković?

''Prvenstveno, misli mi idu ka njemu. Želim mu brz oporavak. Fenomenalan momak, duša od čoveka i veliki igrač. Nadam se da povreda nije najteža moguća i želim da se što pre vrati na teren'', rekao je Zvezdin trener.

Problema sa povredama bilo je i u njegovoj ekipi. ričmond Boaći je posle nekoliko minuta morao van igre.

''Ne znam kakva je situacija. Još nemam informaciju, žao mi je što se povredio. Od kako sam došao u klub, on ne uspeva da uhvati ritam. spremimo ga, pokaže želju, onda se povredi i to ponovo na Banovom brdu'', otkrio je Stanković.

Zvezda je na meču 7. kola Superlige predstavila i novo pojačanje. Uzbudljiv dan za njega?

''Pravo iz aviona je odigrao utakmicu, što se kaže. Emotivan dan za njega, ali je igrao samo deset minuta pa to nije za konkretnu analizu. Bilo mi je bitno da oseti teren, ekipu i klub, da shvati za koga igra'', poručio je nekadašnji itnernacionalac u Italiji, odakle i dolazi Dijego Falćineli.

Stanković je za kraj pohvalio dvojicu svojih fudbalera.

''Nikolić i Kanga su odlično odigrali, sa mnogo odgovornosti. Povezivali su redove ekipe'', zaključio je Dejan Stanković.

Crveno-beli naredni meč igraju u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Protivnik na Kipru će im biti Omonija iz Nikozije, a ta utakmica se igra u sredu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC