• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bejl i Real - gotovo je: Sedam godina je trajalo mučenje! Murinjo i Totenhem su već spremili dres

Autor Mladen Šolak

Pitanje je sata kada će Velšanin konačno napustiti Real, Madrid i Španiju. Na obostrano zadovoljstvo.

 Geret-Bejl-odlazi-iz-Real-Madrida-u-Totenhem Izvor: ANGEL MARTINEZ/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

Nije preterivanje ako se kaže da je Geret Bejl (31) godinama ponavljao da je nezadovoljan u Real Madridu, da želi da ode, ali da je svaki put ostajao.

Možda će vas zanimati

U tako neprijatnoj situaciji on je često propuštao mečeve zbog povreda ili bez konkretnog razloga i toliko se udaljio od kluba, tima i saigrača da je primećeno da na nedavnoj proslavi titule nije želeo ni da dodirne šampionski pehar.

Sada je po svemu sudeći kraj.

Najveći mediji u Španiji i Engleskoj najavljuju rastanak Velšanina i "kraljevskog kluba" posle sedam za obe strane predugih godina.

Izvor: as.com

"Skaj sports" je u noći između srede i četvrtka objavio da Bejl samo čeka "zeleno svetlo" kluba da otputuje u London i da potpiše za Totenhem, što je bilo najavljivano i prethodnih dana.

"Advokati u Španiji i Engleskoj rade na ugovoru koji će učiniti Bejla ponovo igračem Totenhema na osnovu jednogodišnje pozajmice. Sparsi su pristali da plate oko 20 miliona funti za platu i za obeštećenje", objašnjeno je.

Bejl ima veliku želju da se vrati u klub u kojem je eksplodirao pod Harijem Rednapom i da sada pod vođstvom Žozea Murinja opet obuče dres "pevaca".

Realu je stalo da se oslobodi nezadovoljnog igrača na koje Zinedin Zidan ne računa (prošle sezone odigrao samo 16 ligaških mečeva), a koji istovremeno zarađuje pola miliona funti nedeljno.

"Još malo i kraj"

"Bejl je bliži odlasku iz Reala nego bilo kad u prethodnih sedam godina. I dalje pregovaramo, a pregovori polako odmiču", rekao je Bejlov agent u sredu.

U Madridu ga ne želi trener, njime nisu oduševljeni ni novinari, a navijači ga otvoreno ne vole, pa su mu u nekoliko situacija zviždali kada je Real igrao na "Bernabeuu".

Za sve će biti najbolje da se rastanu i to će se po svemu sudeći dogoditi možda već u četvrtak.

Bejlu će na taj način biti ostvarena želja koju je dugo želeo.

"Pokušao sam prošle godine da odem, ali su sve blokirali u poslednjem sekundu. Tada se nije ostvarilo, klub nije dozvolio, pa je sve na klubu. Ja samo hoću da igram fudbal, motivisan sam za to. Oni sve kontrolišu, a ja sam pod ugovorom i nadam se da će se nešto dogoditi. Imam samo 31 godinu, u sjajnoj sam formi i videćemo šta će se dogoditi", rekao je on početkom septembra, kada je došao na okupljanje reprezentacije Velsa…

Možda već od ovog vikenda on opet bude u Totenhemovoj opremi.

Za to vreme, u Madridu je već određeno da će njegovu "jedanaesticu" zadužiti njegov dugogodišnji saigrač Marko Asensio...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC