• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ništa od Čumića u Partizanu: Srbin želeo u Humsku, gazda Olimpijakosa nije prihvatio uslove crno-belih

Autor Nebojša Marković

Mladi srpski fudbaler će ipak put Španije.

 Partizan-propao-transfer-Nikola-Cumic-pozajmica-Olimpijakos-klauzula-Marinakis-prelazni-rok Izvor: MN Press - ilustracija

Od povratka Ivana Obradovića u Partizan već znamo da nema ništa, a danas smo saznali da će to biti slučaj i sa Jovanom Vlalukinom.

Ipak, dvojac bivših igrača crno-belih nije jedini koji ovog leta neće stići u Humsku - među njima je i Nikola Čumić.

Pregovori između Partizana i Olimpijakosa su trajali već neko vreme, nije isprva delovalo kao mnogo verovatan posao, ali su vremenom stvari polako postajale sve pozitivnije po crno-bele.

Međutim, od pozajmice Čumića u Partizan neće biti ništa, jer su dva kluba imala različite stavove po pitanju otkupne klauzule, saznaje "Telegraf".

Partizan je Čumića želeo na pozajmici uz mogućnost otkupa njegovog ugovora, pominjala se suma od 2.500.000 evra, ali Olimpijakos na to nije pristajao.

Razlog je taj što bi Olimpijakos onda rizikovao da ostane bez talentovanog igrača uprkos tome što bi napravio i lepu zaradu od oko 2.000.000 evra (za slučaj kada bi do takvog otkupa došlo). To nije odgovaralo crno-belima jer bi Čumić onda bio samo igrač kojeg bi Partizan "razigravao" za neki drugi klub.

Izvor: MN PRESS

Ipak, isti izvor navodi da je Čumić imao želju da stigne u Partizan, navodno je zvao i trenera Olimpijakosa kako bi ga pustio na pozajmicu, ali je glavnu reč imao gazda Olimpijakosa.

Evangelos Marinakis je stopirao posao upravo zbog toga što nisu prihvatali da Olimpijakos potencijalno narednog leta izgubi Čumića zbog pomenute klauzule.

Čumić će narednu sezonu provesti na pozajmici u Sportingu iz Hihona, gde će mu saigrač biti bivši napadač Partizana Uroš Đurđević.

Zanimljivo je da je u ovom ugovoru Marinakis prihvatio da ubaci otkupnu klauzulu, ali ona iznosi 7.000.000 evra, koliko bi klub iz Pireja zaradio narednog leta ukoliko bi Hihon bio u mogućnosti da to plati.

Sve manje opcija ostaje crno-belima, a do kraja prelaznog roka je ostalo manje od tri nedelje.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC