• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal Luisa Suareza, varao na testu za italijanski pasoš: "Zarađuje 10.000.000€, mora da položi!"

Autor Nebojša Marković

Urugvajac je neverovatan!

 Luis-Suarez-varao-test-italijanski-jezik-pasos-transfer-Juventus-mora-polozi-dobio-pitanja-unapred Izvor: Twitter/lucabianchin7

Luis Suarez je jednostavno nepopravljiv!

Urugvajac već godinama važi za fudbalera koji obožava da tokom utakmice prevari sudiju, na bilo koji način, a sada je pokušao da prevari sve na testu kojim je želeo da dobije italijansko državljanstvo!

Možda će vas zanimati

Neverovatna vest odjeknula je Italijom, jer su se pojavile informacije da je napadač Barselone na testu italijanskog jezika varao!

Suarez je prošle sedmice bio u Peruđi, gde je došao da polaže test u nadi da će nakon toga moći da dobije italijanski pasoš, čime bi se ostvario njegov transfer u Seriju A.

Razlog za traženje njihovog pasoša bio je u tome što je Juventus ovog leta već doveo dvojicu pojačanja koji nemaju EU pasoš, koliko i važi ograničenje za jedan prelazni rok. I onda je Suarez bio... Pa, Suarez.

"Suarez je dobio pitanja unapred i dobio je pasoš varanjem", stoji u preliminarnoj istrazi koju prenose svi italijanski mediji.

Italijanska "Republika" je saznala da su pod istragom i rektor Univerziteta Peruđe Đulijana Grego Boli i generalni direktor Univerziteta Simone Olivijeri.

Ekonomsko-finansijska služba italijanske policije uspela je da presretne razgovore pomenutih osoba u kojima se navodno ističe da "Luis Suarez mora da položi".

"On ne govori reč italijanskog. On ne ume da spaja glagole, on govori samo u infinitivu. Ako bi ga novinari pitali neka pitanja, on bi se "pogubio". On zarađuje 10.000.000 evra godišnje, mora da položi ovaj test", presretnuto je u razgovoru osumnjičenih.

Osim što je znao pitanja unapred, navodi se i da je Suarez test završio za samo 30 minuta, iako on obično traje oko dva sata.

Da čitav skandal bude još luđi, od Suarezovog dolaska u Juventus nema ništa, jer se "stara dama" okrenula drugim pojačanjima, uvidevši da Suarez neće dobiti pasoš pre isteka prelaznog roka.

Urugvajac je sada meta Atletiko Madrida...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC