• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Recite mu to u lice, ako smete: Dao je 198 golova za Barselonu, a sad ga teraju kao psa!

Autor Milutin Vujičić

Posle svega bar to je zaslužio...

 Luis-Suarez-napusta-Barselonu-svadja-Djozep-Marija-Bartomeu Izvor: DAVID RAMOS/GETTY IMAGES EUROPE

Svakog dana sve je haotičnije u Barseloni. Nakon smene trenera i sportskog direktora, pa dolaska Ronalda Kumana, delovalo je da će strasti početi da se smiruju, međutim situacija se samo pogoršava i pitanje je ima li svetla na tunelu?

Dok se čeka odluka Lea Mesija o ostanku na "Nou Kampu", za to vreme njegov partner u napadu Luis Suarez "kipti od besa" zbog izjave predsednika kluba Đozepa Marije Bartomeua.

Možda će vas zanimati

Kontroverzni rukovodilac Barselonom, za koga mnogi kažu da je bivši čim dođe vreme za izbore sledeće godine, prethodne nedelje je direktno prozvao više od polovine tima, kazavši da samo sedmorica igrača nisu na prodaju.

U pitanju su Mesi, De Jong, Ter Štegen, Lengle, Grizman, Semedo, Dembele i Fati, a pojedinim veteranima zasmetalo je što su označeni kao višak.

Prvi je Đerar Pike rekao da nema problem da ode ako je višak, dok je Luis Suarez znatno burnije reagovao na ono što svakoga dana čita u medijima. Posebno ga je zabolelo što niko nije imao hrabrosti da mu to direktno kaže.

Nakon 198 golova i 109 asistencija na 283 utakmice za Barselonu neki bi pomislili da makar to zaslužuje, ali i to dovoljno govori kako se vodi ovaj klub.

"Video sam da je predsednik spominjao neka imena i neke promene, ali niko mi još nije rekao šta žele od mene. Ako je želja kluba da odem, bilo bi dobro da mi najodgovornije lice to i kaže. Direktno u lice. Ja sam već šest godina u Barseloni, imali su vremena da kažu šta misle", kazao je očigledno iznervirani Luis Suarez kome prošla sezona nije bila uspešna jer je dugo bio povređen.

Suarez je dodao i da će uvek podržavati Mesija, da veruje da u Barseloni imaju "kratko pamćenje", a kazao je i da nema problem sa tim da bude i zamena, ako se to traži od njega.

Možda će vas zanimati


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC