• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nekad ga grizao, sad su saigrači: Suarez zvao Kjelinija da ga pita je l' okej da dođe u Juventus

Autor mondo.rs

Prošlo je šest godina, ali niko nije zaboravio

 Luis Suarez - Đorđo Kjelini - ugriz a sada saigrači u Juventusu Izvor: Guliver, Matthias Hangst/Bongarts

Ronald Kuman ne vidi Luisa Suareza kao dio nove Barselone, što mu je rekao u neprijatnom i kratkom telefonskom pozivu, tako da sada Urugvajac trenira sam dok se sprema da pređe u Juventus.

Napadač odlazi iz Barselone poslije punih šest godina – koliko je prošlo i od incidenta na Mundijalu u Brazilu, kada je Suarez ujeo Đorđa Kjelinija, svog budućeg saigrača. On ga je navodno i pozvao telefonom sada da vidi da li ima nekih loših emocija.

Nije ih, naravno, bilo, tako da će Suarez postati 14. igrač koji je bio u timu sa Lionelom Mesijem i Kristijanom Ronaldom.

On je zbog griženja Kjelinija dobio devet mečeva zabrane igranja reprezentativnih utakmica, kao i četvoromjesečnu suspenziju od svih fudbalskih aktivnosti, koja je kasnije smanjena.

Da podsjetimo da je to bio treći put da Suarez grize protivnike. Prvo je kao igrač Ajaksa ugrizao Otmana Bakala iz PSV-a, poslije čega je prozvan "Kanibal iz Ajaksa", a onda je u Liverpulu ugrizao Baneta Ivanovića. U oba slučaja je kažnjen novčano, a nekadašnji kapiten Srbije odbio je njegovo izvinjenje.

Svi ugrizi Luisa Suareza
Izvor: YouTube/CMComps

Suarez se izvinio i Kjeliniju, ali je Italijan prihvatio to izvinjenje odavno i ništa nije zamjerao Urugvajcu.

"Ništa čudno se nije desilo tog dana. Pokrivao sam Kavanija tokom većeg dijela utakmice, on je isto jako težak za čuvanje, a onda sam odjednom primijetio da me Suarez ugrizao. Desilo se, to je njegov način da izađe na kraj sa direktnim konfrontacijama. Ako mogu tako da kažem, i moj je. Slični smo jer se tako suočavamo sa izazovima. Divim se njegovoj zlobi, jer bi bez nje bio normalan napadač", napisao je Kjelini u svojoj autobiografiji.

"Pričali smo poslije nekoliko dana i nije bilo potrebe da mi se izvinjava. Ja sam veliki kučkin sin na terenu i ponosan sam na to, zloba je dio fudbala, nije čak ni nepravilnost. Morate da budete pametni, a ja sam se uvijek divio Suarezu", dodao je on.

Urugvajac je za šest godina u Baraseloni odigrao 283 utakmice i postigao je 198 golova.

Za to vrijeme je ovaj 33-godišnjak osvojio četiri titule prvaka Španije, četiri nacionalna kupa, Ligu šampiona i Svjetsko prvenstvo klubova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC