• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tumba otkrio šta će biti s Jovićem: Razmišlja se o njegovom odlasku iz Reala, nije u prvom planu...

Autor Milutin Vujičić

Selektor "orlova" potvrdio pisanja medija.

 Tumba otkrio šta će biti s Jovićem: Razmišlja se o njegovom odlasku iz Reala, nije u prvom planu... Izvor: MN PRESS, Guliver/Dean Mouhtaropoulos/Bongarts/Getty Images

Ide, ostaje, ide, ostaje... I tako nedeljama unazad.

Luka Jović je na raskrsnici i Real Madrid će najkasnije do 5. oktobra odlučiti šta će s njim, prosto jer se tada završava prelazni rok u Evropi. Deluje da ni Zinedin Zidan nije siguran šta da radi sa srpskim napadačem, ali da je opcija odlazak potvrđuje i Ljubiša Tumbaković.

U intervjuu koji je selektor "orlova" dao za "Sportski žurnal" govorio je pojedinačno o reprezentativcima, a dotakao se i slučaja Luka Jović.

"Ovo je pomalo nefudbalsko vreme, sve se izmenilo u odnosu na ono što je bilo u poslednjih 50 godina, pa i prelazni rok nije u periodu kada je trebalo da bude. Ni pripreme...Čak su i organizmi igrača adaptirani na neke druge termine", požalio se Tumbaković na situaciju sa igračima Srbije na 15 dana pred meč sa Norveškom u baražu za EURO2021.

"I Luka Jović sad nije u prvom planu u Realu jer se razmišlja o njegovom odlasku na neku pozajmicu, da li u Ajntraht ili negde drugo...", naslutio je Tumbaković njegovu selidbu.

Izvor: MN PRESS

Jović je prošle sezone igrao retko za Real Madrid, postigao je dva gola, dok je prvi meč u novoj sezoni protiv Real Sosijedada presedeo na klupi. Zinedin Zidan je rekao da "nema ništa protiv njega", nego je na toj utakmici želeo da osveži krila, a ne napad.

"Jednostavno, Luka ne dobija šansu i ne može da iskaže nivo forme. Kroz sam trening koji jeste podrška za formu, nedovoljno je da bi rastao iz nedelje u nedelju", poručio je Tumbaković.

Selektor "orlova" je naveo i da će Darko Lazović biti spreman za Norvešku, da ga raduje forma Mitrovića i sve bolja Tadića, dok se nada i da će optimalan nivo dostići i Kolarov i Milinković-Savić koji još nisu odigrali meč za klub u novoj sezoni.

(MONDO/Sportski žurnal)

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC