• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jović se ovome nikako nije nadao: Stigla je poruka koju uopšte nije želeo da čuje

Autor Pavle Knežević

Zidan ga poslao na sastanak i preneo mu svoje "mišljenje"

 Luka-Jovic-Zinedin-Zidan-sastanak-Real-Madrid-pozajmica-fudbal-transferi-najnovije-vesti. Izvor: DEAN MOUHTAROPOULOS/GETTY IMAGES EUROPE

Avantura Luke Jovića u Real Madridu nikako da uđe u mirnije vode. Posle turbulentne i razočaravajuće prve sezone u sadašnjem prvaku Španije, svi su se pitali kako će izgledati druga.

Kako piše As, te druge sezone možda neće ni biti! Naime, Zinedin Zidan je pozvao 22-godišnjeg Srbina na sastanak i saopštio mu vesti koje igrač sigurno nije želeo da čuje.

Možda će vas zanimati

Francuz Joviću nije pružao mnogo prilika, ali je i Srbin sam doprineo svom statusu čestim greškama. Mada, nije imao ni sreće sa povredama.

Ipak, Zidan mu je na ovom poslednjem sastanku preporučio: Traži pozajmicu za sezonu 2020/21!

As piše da je to trenerov suptilni način da saopšti fudbaleru da ga ne želi.

Ugledni list piše da je Zidan na sastanku objasnionapadaču razloge zašto misli da je za njega bolje da pronađe klub u kome će imati uslove da ponovo pronađe sebe.

"Srbin je bio pristojan, ali vrlo iznenađen. On je prihvatio ovu novu realnost, svestan da posle takvog izlaganja trenera nema druge osim da ga posluša. Njegovi skorašnji napori tokom odmora, u kome je trenirao dva puta dnevno, a čak i doveo ličnog trenera, nisu imali mnogo uticaja na odluku", piše As.

Ovo je svakako zanimljiv obrt, pošto je Zidan bio velika podrška Joviću u Realu.

Transfer se desio pre nešto više od godinu dana, kada je Real platio Ajntrahtu 60 miliona evra za jednog od tada najboljih napadača kontinenta, koji je u 48 utakmica dao 27 golova, uz sedam asistencija. Sve se promenilo u Madridu, gde je Jović za 27 utakmica imao učinak od svega dva gola i dve asistencije za 27 mečeva, bez i traga ubojitosti koja ga je krasila u Nemačkoj.

Sada ga, međutim, čeka trka sa vremenom. Prelazni rok se završava 5. oktobra, a Jović nije ni razmišljao o drugim opcijama.

Ono što znamo jeste da su se raspitivali Čelsi (došao Timo Verner, između ostalih), Napoli (pojačao se Oshimenom), Monako (došao Kevin Foland da pomogne Visamu Ben Jederu) i Milan (ostao Zlatan Ibrahimović), ali Jović nije hteo da razmišlja ni o jednoj od tih opcija i sada mu je prostor baš sužen.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC