• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako su došli Luka i Sergej: Trajalo je ubeđivanje Zidana, pomagao i Savez, Lacio bio baš tvrd (FOTO)

Autor Pavle Knežević

Ali su na kraju uspeli

 Reprezentacija-Srbija-Luka-Jovic-Sergej-Milinkovic-Savic-tim-Liga-nacija-fudbal-najnovije-vesti Izvor: MN PRESS

Srbija je otputovala jutros u Moskvu na duel Lige nacija protiv Rusije, a među igračima koji su se pojavili na aerodromu bila su dva dobro poznata lica – Sergej Milinković-Savić i Luka Jović!

Prvo se pojavila informacija da će Lacio i Real Madrid iskoristiti propis UEFA koji im dozvoljava da ne pusti igrače na reprezentativne akcije zbog koronavirusa, onda i informacija da će možda ipak doći, a ova druga dobila je i potvrdu danas.

Možda će vas zanimati

A kako je došlo do preokreta?

Jović je, piše Informer, zvao FSS da mu pomogne da ubedi Zinedina Zidana da ga pusti, tako da je Francuz na kraju popustio i dozvolio mladom napadaču da se priključi saigračima za utakmice protiv Rusije i Turske u nedelju.

Real je tako počeo pripreme bez Jovića.

Izvor: NEBOJSA PARAUSIC/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED, Guliver

"Srpski fudbaler trebalo bi ove sezone da pokaže šta zna jer je Zidan odlučio da mu da šansu i svakako bi bilo lakše da od starta priprema bude prisutan. Ipak, Jovićeva želja da zaigra za Srbiju je bila velika i pozvao je čak i Fudbalski savez Srbije u pomoć", kaže izvor Informera.

Lacio je bio nešto "tvrđi", ali je Sergej na kraju ipak uspeo da odobrovolji čelnike kluba i trenera Simonea Inzagija da ga puste. Pomoglo je to što je Ministarstvo zdravlja Italije potvrdilo Milinković-Saviću da neće morati u karantin kada se vrati u Rim.

Izvor: NEBOJSA PARAUSIC/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED, Guliver

Pre utakmica svi fudbaleri će biti testirani, a kako neće imati kontakt sa spoljnim svetom, nema potrebe da idu u karantin.

Srbija ovde nema prava na grešku, sa čime se slaže i Nemanja Gudelj, prvotimac Sevilje, sa kojom je nedavno osvojio i Ligu Evrope.

"Cilj je pobeda u obe utakmice. Prva je Rusija, biće teška utakmica, svi znaju da imaju dobru selekciju, ali i mi imamo veoma kvalitetnu ekipu. Idemo tamo za pobedu prvo za naše samopouzdanje, a drugo što imamo obavezu da pobedimo. Bitno je zbog samopouzdanja za utakmicu protiv Norveške, koja nam je najbitnija ove godine", rekao je Gudelj, preneo je Fudbalski savez Srbije.

Srbija će 6. oktobra igrati u Oslu protiv Norveške u polufinalu baraža za Evropsko prvenstvo.

"Ovo je veoma bitno za tu utakmicu (Norveška). Želimo da odemo tamo puni samopouzdanja i kvalitetno i da dobijemo", naveo je Gudelj.

Utisci posle osvajanja Lige Evrope?

"Odlično se osećam, potpisao sam za Sevilju i imao sam velika očekivanja. Ciljevi su ispunjeni, plasirali smo se u Ligu šampiona i šesti put osvojili Ligu Evropa. Srećan sam što sam mogao da doživim taj trenutak", dodao je Gudelj.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC