• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bešić: Borićemo se da napravimo dobar rezultat

Autori mondo.ba Autori Anadolija

"Morate razumjeti da smo sada dobili novog selektora koji će nam dati neke nove zadatke. Sve se to mora uigrati, a kako znate nema Pjanića, glavnog igrača, i to sve utiče", rekao je Bešić.

 Muhamed Bešić: Borićemo se da napravimo dobar rezultat Izvor: MONDO/Samir Cacan

Fudbalska reprezentacija BiH priprema se treći dan u Zenici za duele Lige nacija protiv Italije i Poljske.

Nakon što su juče “zmajevi“ kompletirali redove dolaskom Tonija Šunjića, selektor Dušan Bajević počeo je raditi na konkretnim taktičkim zamislima.

Možda će vas zanimati

Muhamed Bešić ističe da će trebati malo strpljenja dok se sve ne posloži, ali da je najvažnije da svi reprezentativci žele da se bore na terenu i da ostvare što bolji rezultat.

“Kao i uvijek atmosfera je dobra u reprezentaciji. Imamo novog selektora, imali smo sastanak. On nam je objasnio neke svoje ideje, pa smo trenirali. Svi smo zadovoljni, svi hoćemo da napravimo rezultat i to je najbitnije“, kazao je defanzivni vezista.

Bešić, koji je i dalje igrač engleskog Evertona, naglasio je da je izostanak Miralema Pjanića koji je pozitivan na korona virus, veliki hendikep, ali da će pokušati ostvariti dobar rezultat protiv Italijana i Poljaka.

"Morate razumjeti da smo sada dobili novog selektora koji će nam dati neke nove zadatke. Sve se to mora uigrati, a, kako znate, nema Pjanića, glavnog igrača, i to sve utiče. I mi ostali imali smo samo par treninga, nismo dugo igrali, za sve će trebati malo vremena, ali borićemo se i nadamo se najboljem rezultatu. Na strani je lakše igrati ako nema publike, ali kod kuće će nam nedostajati navijači“, istakao je Bešić.

Bh. fudbalere, nakon priprema u Zenici, 4. septembra očekuje duel prvog kola Grupe 1 Lige A u gostima kod Italije.

Tri dana nakon duela u Firenci “zmajevi“ će na Bilinom polju ugostiti Poljsku. Osim tri spomenute reprezentacije u Grupi 1 igraće još i Holandija.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC