• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Luka, istupi!": Jović osvanuo na naslovnici, sada ima podršku španskih medija!

Autor Dušan Ninković

Konačno, malo podrške i u španskim medijima.

 "Luka, istupi!": Jović osvanuo na naslovnici, sada ima podršku španskih medija! Izvor: Marka/screenshot

Burno je bilo tokom Jovićeve prve sezone u Real Madridu. Stigao je za 60 miliona, taj novac nije opravdao, a pored Karima Benzeme nije dobio ni mnogo prilika za tako nešto.

Bilo je tu i nekih sitnih povreda, incidenata, dešavanja iz privatnog života, pošto je u međuvremenu zaprosio Sofiju i dobio drugo dete. Sada je fokusiran na fudbal.

Možda će vas zanimati

Tako barem tvrde Španci!

Kažu tamošnji mediji da je na početak Realovih priprema stigao maksimalno pripremljen, ''zategnut kao sajla'' i spreman da se bori za mesto u timu. Očigledno je shvatio kako stvari funkcionišu u klubu, a sada konačno nije povređen.

Zinedin zidan nije gubio poverenje u mladog srpskog napadača, pa ga ima u ozbiljnim planovima i za narednu sezonu. dok su neki drugi fudbaleri poslati na pozajmice ili će to tek da se desi, Luka Jović ima mesto u klubu.

Ali, moraće bolje.

Zato je naslovna strana Marke, lista koji je jedan od najbitnijih u španskom sportu jasna. ''Luka, istupi'', piše pored fotografije srpskog napadača, a poruka glasi da bi Jović trebalo da preuzme više odgovornosti na sebe kako ne bi postao Realov promašaj.

Realu će uskoro biti neophodna smena generacija, igrači poput Serhija Ramosa, Luke Modrića i Karima Benzeme ulaze u kasne igračke godine, a naslednici su neophodni.

Zato će naredna sezona biti pravi ispit za Edera Militaa, Edena Azara i našeg fudbalera, prošlogodišnja pojačanja španskog kluba!

Odnosi španskih medija i mladog srpskog fudbalera nisu uvek bili sjajni, oni su ga često kritikovali, ali je očigledno da će pred početak nove sezone i od njih dobiti podršku. To bi moglo da bude veoma značajno, jer se očekuje da Jović ima i nešto veću minutažu, na osnovu koje će se procenjivati njegova igra.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC