• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ben i Katai nisu jedini: Zvezda ima još problema pred Omoniju!

Autor Dušan Ninković

Dejan Stanković bi mogao da bude na mukama.

 Ben i Katai nisu jedini: Zvezda ima još problema pred Omoniju! Izvor: MONDO kolaž

Na konferenciji za medije pred meč protiv Čukaričkog, Dejan Stanković je izjavio kako su El Fardu Ben i Aleksandar Katai spremni za taj susret.

Na Banovom brdu ih nije bilo, čak ni među rezervama, pa se može naslutiti da su iz predostrožnosti ostali van protokola, kako bi spremniji dočekali meč u Nikoziji.

Možda će vas zanimati

Crvena zvezda će u sredu protiv Omonije na Kipru tražiti put ka četvrtoj uzastopnoj grupnoj fazi u Evropi, ali će verovatno na tom putu biti lišena pomoći nekoliko važnih igrača.

I dok Ben i Katai ne bi trebalo da brinu Stankovića, jer su već spremni za meč, problemi su se pojavili na drugim mestima.

Kako prenosi Sportski žurnal, Marko Gobeljić je zbog povrede iz Tirane još van stroja. Njegov oporavak se odužio, niko nije očekivao da će ovoliko trajati, pa je taj udarac iz prethodne evropske runde razlog zašto je Milan Gajić igrao na Banovom brdu.

Gajić je ostavio dobar utisak, pa će za mesto startera konkurisati i u Evropi. Problema ima i na drugom boku jer Milan Rodić često ne uspeva da izdrži svih 90 minuta na terenu. On je iz igre izašao i u poslednjem ligaškom meču, ali to treba pripisati Stankovićevom oprezu.

Mesta nema ni za Ričmonda Boaćija, još jednog fudbalera koji se muči sa povredama. Samo 75 minuta fudbala u ovoj sezoni, na tri različite utakmice, pokazuju da je napadač iz Gane daleko od takmičarskog ritma.

Zvezda ima opcije u napadu, pa bi Boaći mogao da izgubi mesto u rotaciji i na duži vremenski rok.

Pošto njega nema, Nikola Krstović ima koronu, a Milan Pavkov nije ni licenciran, razmatraće se između preostalih opcija. Jedna je El Fardu Ben, koji će verovatnije biti desno krilo, druga je Aleksa Vukanović, a treća Antonio Mendeš Tomane.

Iako je Portugalac pred odlaskom iz kluba, na ovom meču je najbliži startnoj postavi. Registrovan je i Dijego Falćineli, koji je već debitovao za Crvenu zvezdu, ali ga ne treba očekivati od starta meča.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC