• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo je Real Madrid budućnosti: Spremite se za leto koje će promeniti fudbal!

Autor Milutin Vujičić

Naslovna strana koja je obišla planetu...

 Ovo je Real Madrid budućnosti: Spremite se za leto koje će promeniti fudbal! Izvor: Twitter/AS/Screenshot

Real Madrid miruje ovog leta i pokušavaju da se otarase "viška" igrača. Tako su klub napustili Džejms Rodrigez, Ašraf Hakimi, Oskar Rodrigez i mnogi drugi igrači na koje Zinedin Zidan nije računao, a klub je profitirao više od 90 miliona evra.

Kada se "kraljevski klub" opredeli da ne troši novac to može da znači jednu od dve stvari: ili da su u krizi ili da se sprema nešto veliko.

Možda će vas zanimati

Pošto znamo da nemaju finansijskih problema, onda možemo da se spremimo za prelazni rok u leto 2021. godinu. Madridski list "AS" je na naslovnoj strani objavio da će Real Madrid potrošiti ogroman novac, a meta su tri skupocena francuska fudbalera.

Prvi je Kilijan Mbape, jedan od najboljih igrača planete, a koga je Real Madrid želeo da dovede već više puta. Ipak, previše je tražio Pari sen Žermen, a u Madridu se nadaju preokretu...

Za njega će morati da izdvoje više od 200 miliona evra, pa je jasno otkud štednja!

Pored njega tu su još i Dajot Upamekano, mladi štoper Lajpciga koji je nedavno debitovao za reprezentaciju Francuske, a zajedno sa njim na terenu je bio i najmlađi od njih Eduardo Kamavinga - vezista Rena.

Izvor: DAVID RAMOS/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

Sva trojica biće "kičma" reprezentacije Francuske u budućnosti, a Real Madrid ima već trojicu "trikolora" u svom sastavu: Benzema, Mendi i Varan.

Jasno je da će Real Madrid morati da "pljune" ogroman novac za njih i zbog toga će pokušati da se reše balasta koji pravi problem u budžetu za plate, a to je pre svih slučaj Garet Bejl. Spominje se da bi ga pustili i besplatno, samo da više ne moraju da mu uplaćuju novac na račun.

Osim ove trojice igrača spekulisalo se da bi Real Madrid mogao da "napadne" i Erlinga Holanda iz Dortmunda, ali se izgleda Norvežanin (još) ne uklapa u planove Zinedina Zidana.

Pročitajte i ovo


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC