• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo ispunio životnu želju Makedoncu: Ovakvo pitanje nikada nije dobio na konferenciji... (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Pokazao je da je car.

 Murinjo ispunio životnu želju Makedoncu: Ovakvo pitanje nikada nije dobio na konferenciji... (VIDEO) Izvor: Tottenham/Twitter/Screenshot

Žoze Murinjo važi za arogantnog tipa, ali nekada ume da oduševi...

Naime, na konferenciji za medije organizovanoj pred susret Škendije i Totenhema, novinar Igor Mladenović je imao neobičnu molbu za "Specijalnog". Prvi put je imao susret sa njim i žestoko ga je pogodilo što nije stigao da postavi pitanje, ali je Murinjo imao razumevanja za njega.

Možda će vas zanimati

Vratio se do "press sale" i odgovorio na njegova dva pitanja, ali i jednu zatraženu uslugu...

"Zdravo šefe, ovo je jedinstvena prilika i moram nešto da vas pitam u ime mog oca koji vas je obožavao. On je sada u raju...", rekao je Igor Mladenović.

"Dok je još bio među živima, a jako bolestan, rekao mi je da, ako ikad budem imao priliku da upoznam Žozea Murinja, zatražim fotografiju. Uvek vas je izuzetno poštovao i odgajao me prema vrednostima koje vi delite", nastavio je makedonski novinar dok ga je Žoze Murinjo gledao "belo", ali sa potpunim razumevanjem, iako nije navikao na ovakve zahteve na konferencijama.

Kada je rekao da bi zajedničku fotografiju uokvirio i u nadgrobni spomenik svog oca, Murinjo nije imao dilemu da će mu izaći u susret, bez obzira na rezultat...

"Uradimo to. Ako ne pre utakmice, onda u hotelu. Može i posle utakmice. Bez obzira na rezultate, to nema nikakve veze sa rezultatom. Zadovoljstvo mi je da se fotografišem sa tobom. Počastvovan sam zbog toga što je tvoj otac mislio o meni, ne zaslužujem to, ali veliko hvala", rekao je trener Totenhema i tako pobrao mnoge simpatije u sali, ali i širom planete jer je snimak postao viralan.

Pogledajte taj susret!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC