• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jović izvukao crveni karton: Realu to nije dovoljno, do pobjede mora sa penala!

Autor mondo.rs

Solidna partija srpskog napadača iako nije postigao gol.

 Primera Betis - Real Madrid 2-3 Izvor: Fran Santiago/Getty Images Europe, Getty Images/Fran Santiago

Zinedin Zidan je održao obećanje i promijenio formaciju nakon samo jednog ligaškog meča u novoj sezoni. U ovom drugom je ekipu izveo u formaciji 4-4-2, a vezni red je, barem na papiru, bio u rombu.

Ova formacija je omogućila da Luka Jović bude starter, a srpski fudbaler je ostavio dobar utisak na meču u kom nije imao previše šansi. Ipak, trudio se i donio neke dobre stvari.

REAL BETIS - REAL MADRID 2:3 (2:1)
/Mandi 35, Karvaljo 37 - Valverde 14, Emerson 48 ag, Ramos 82 p/

Najvažnija od njih je direktan crveni karton za Emersona, koji je prije toga već ima opomenu. Jedan kontranapad koji su pokrenuli Isko i Karim Benzema nastavio je srpski fudbaler. On je skoro od centra trčao do kaznenog prostora, a desni bek Betisa ga je na samoj ivici oborio sa leđa.

Dovoljno za isključenje, nakon što je VAR potvrdio da nije bilo ofsajda.

Ovakav razvoj situacije je omogućio Realu brojčanu nadmoću, pa su bez Jovića na terenu jer je izašao iz igre, uspjeli da stignu do pobede u drugoj rundi nove sezone.

Strijelac odlučujućeg gola bio je Serhio Ramos, koji je pogodio sa penala u 82. minutu meča.

Prije toga, utakmica je obilovala uzbuđenjima. Real Madrid je poveo golom Valverdea, koji se idealno ubacio na Benzemin centaršut, a Betis je u samo dva minuta preko Mandija i Karvalja preokrenuo rezultat.

Ipak, Real je imao snage da se vrati u meč. Karvahal je imao idealnu priliku da uposli Jovića, ali se odlučio za Benzemu na drugog stativi. Ispred Francuza je bio emerson, koji je loptu sproveo u svoju mrežu, dvadesetak minuta prije nego što će biti isključen.

Jović je mjesto na terenu prepustio Borhi Majoralu u 72. minutu utakmice, a ponovo se stekao utisak da igrači Reala, prije svega bekovi, nemaju previše povjerenja u srpskog napadača. Iako je nekoliko puta bio u odličnim pozicijama, lopte ka njemu nisu upućene.

Sastavi:

Real Betis: Robles - Emerson, Mandi, Bartra, Moreno - Rodrigez, Karvaljo - Hoakin (od 63. Teljo), Fekir (od 73. Loren), Kanales - Sanabrija (od 69. Montoja)

Real Madrid: Kurtoa - Karvahal, Varan, Ramos, Mendi - Kazemiro, Kros (od 45+1 Modrić), Valverde, Edegar (od 46. Isko) - Benzema, Jović (od 72. Majoral)

PAROVI 3. KOLA:

subota

Alaves - Hetafe 0:0

Valesnija - Ueska 1:1

Elće - Real Sosijedad 0:3

Betis - Real Madrid 2:3

nedelja

Osasuna - Levante (12)
Eibar - Atletik Bilbao (14)
Atletiko Madrid - Granada (16)
Kadiz - Sevilja (18:30)
Valjadolid - Selta (18:30)
Barselona - Viljareal (21)

TABELA: Granada (-1) 6, Betis 6, Real Sosijedad 5, Valensija 4, Real Madrid (-1) 4, Viljareal (-1) 4, Selta (-1) 4, Hetafe (-1) 4, Osasuna (-1) 3, Kadiz (-1) 3, Ueska 2, Eibar (-1) 1, Alaves 1, Valjadolid (-1) 1, Barselona (-3) 0, Atletiko Madrid (-3) 0, Sevilja (-3) 0, Levante (-2) 0, Atletik Bilbao (-2) 0, Elće (-2) 0.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC