• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fulam poslednjeg dana doveo trojicu: Ovo sad već liči na tim za Premijer ligu

Autor Dušan Ninković

Nisu osvojili nijedan bod u dosadašnjem delu sezone, pa su morali da reaguju.

 Fulam poslednjeg dana doveo trojicu: Ovo sad već liči na tim za Premijer ligu Izvor: Getty Images/Mike Hewitt, Mike Hewitt/Getty Images Europe

Početak sezone je za ekipu sa Krejven Kotidža bio katastrofalan. Nula osvojenih bodova nakon četiri odigrana kola i poslednje mesto na tabeli, uz katastrofalnu odbranu, značili su da na tržištu mora da se reaguje.

Tim Skota Parkera je do juče izgledao kao ekipa za Čempionšip. Pre svega jer su pojačanja kasnila, a možda je malo bilo i do toga što se nisu pojačavali na adekvatnim pozicijama.

Možda će vas zanimati

Ipak, klub za koji nastupa najbolji napadač Srbije Aleksandar Mitrović je u poslednjem danu uradio tri velika posla i sada će sezonu u Premijer ligi moći da nastavi sa nešto više optimizma.

Tokom letnjeg prelaznog roka Fulam je doveo čak 11 fudbalera, na svim pozicijama osim u napadu, a najbitniji deo posla ostavili su za poslednji dan. Tada su u klub stigla dva štopera, što je u klubu bila deficitarna pozicija.

Prvo je klub predstavio Joakima Andersena, Danca koji je igrao za Olimpik iz Liona, a zatim je stigao i Tosin Adarabiojo, mladi fudbaler Mančester sitija. Kao pravi šlag na tortu ovog prelaznog roka došao je Ruben Loftus-Čik, ali samo na jednogodišnju pozajmicu.

Pre njih trojice, Fulam je doveo golmana Alfonsa Areolu iz PSŽ, desne bekove Olu Ainu iz Torina i Kenija Tetea iz Olimpik Liona i levog beka Antoni Robinsona iz Vigana. U veznom redu su stigli Mario Lemina, na pozajmicu iz Sautemptona, kao i Harison Rid koji je kupljen od istog kluba. Ademola Lukman je došao na pozajmicu iz RB Lajpciga, dok je Entoni Nokart kupljen od Brajtona!

Pošto je klub iskoristio poslednji dan prleaznog roka da se pojača tamo gde je najpotrebnije, treba očekivati nešto bolje dane za Fulam.

Barem da se olakša posao Aleksandru Mitroviću, čoveku od kog će, ponovo, zavisiti opstanak u Premijer ligi.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC