• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tumbaković pred Mađarsku: O "otkazu" nije htio da priča, govorio o promjenama u timu!

Autor mondo.rs

Selektor reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković govorio je o predstojećem duelu Lige nacija, ali i o pobjedi nad Norveškom.

 Ljubiša Tumbaković pred Srbija - Mađarska  Izvor: Youtube/FSSrbije

Reprezentacija Srbije poslije pobjede nad Norveškom i plasmana u finale baraža Lige nacija za odlazak na Evropsko prvenstvo igra na domaćem terenu sa Mađarskom

Poslije poraza i remija u prva dva kola novog izdanja Lige nacija tim Ljubiše Tumbakovića bi morao da pobijedi, ali je selektor istakao da je glavni cilj ekipe ipak plasman na EP. 

Možda će vas zanimati

"U grupi B svako svakog može da pobijedi, ali kada imate situaciju kao sa Mađarskom i Srbijom, opet je prioritet finale baraža. Mi ćemo više da razmišljamo o baražu, o finalu, o 12, novembru, ali ćemo opet odgovoriti obavezama", rekao je Tumbaković

On je prokomentarisao taktičku postavku Mađarske i naglasio da je slična kao i sistem igre Srbije. 

"Skautirali smo posljednjih 15 utakmica Mađarske i oni su mijenjali dosta tokom tog perioda. Ipak u posljednje vrijeme su igrali sa rasporedom igrača nešto slično nama. Oni će htjeti da imaju posed lopte. Obje ekipe ulaze u meč rasterećene jer su obje prošle polufinale baraža", dodao je Tumbaković

Upitan za to da li će našem timu biti problem dodatnih 30 minuta fudbala u Oslu, prebacio je loptu na teren klubova. 

"Može i ne mora da bude, to zavisi od fizičke spreme igrača koje imamo tu, a to je odgovornost pre svega njihovih klubova. Mi smo odradili svoj maksimum kada je to u pitanju", dodao je selektor Srbije. 

Dodao je i da će biti promjena u timu, ali odbija priče o "igračima iz drugog plana", jer smatra da su u reprezentaciji svi jednaki. 

"Naravno da će biti promjena, međutim mi smo ipak reprezentacija. Ne postoje glavni igrači i igrači iz drugog plana, već reprezentativci Srbije. Mi već od sutra počinjemo pripreme za meč sa Škotskom. Euforija je završena još juče, kada smo završili prvi trening poslije Osla, Ali poslije meča u Istanbulu krećemo u jedne žestoke pripreme za Škotsku", istakao je Tumbaković. 

Bilo je i pitanja koja mu nisu bila po mjeri, pa je tako odbio da komentariše navode da mu je bio spreman otkaz u slučaju poraza u Oslu.

"Mislim da je pitanje deplasirano i neću da odgovaram na to", kratak je bio Tumbaković. 

Pred utakmicu sa Mađarskom oglasio se selektor Srbije.
Izvor: Youtube/FSSrbije

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC