• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uradio sve, samo da se vrati: Raskinuo sam ugovor jer mi je u glavi bio samo Partizan!

Autor mondo.rs

Partizan je postao potpuno novi tim u posljednjih nekoliko dana prelaznog roka, a nova pojačanja su govorila o dolasku u Humsku.

 Svetozar Marković Filip Holender pojačanja Partizan vječiti derbi Izvor: MN PRESS

Novi tim je napravio Partizan u smiraj prelaznog roka. Stigla su pojačanja u svim dijelovima tima, a možda i najbitnije je Svetozar Marković. 

Mladi štoper se poslije epizode u Grčkoj vratio u redove crno-bijelih i ne samo da će ojačati odbranu, nego će treneru Aleksandru Stanojeviću donijeti i još jednog "bonus igrača" za tim. 

Možda će vas zanimati

 On je po povratku istakao da je za njega u ovom prelaznom roku postojala samo jedna opcija. 

"Svi znaju da je moja velika želja bila da se vratim u Partizan. Pregovori nisu bili laki i trajali su više od mjesec i po dana. Iako sam igrač Olimpijakosa, bio sam pozajmljen Larisi i prvo sam morao da raskinem ugovor sa njima, što sam uspio da uradim bukvalno tri dana pred kraj prelaznog roka.

U Olimpijakosu su smatrali da ovdje nema dovoljno jakih utakmica gdje mogu da napredujem, ali pošto za mene nije postojala nijedna druga opcija u glavi i nisam želeo da odem nigdje drugo na pozajmicu osim u Partizan na kraju su se kockice složile! Presrećan sam što sam ponovo u svom klubu", rekao je mladi defanzivac. 

On je istakao da je bolji igrač nego što je bio kada je otišao iz Beograda. 

"Mislim da sam napredovao ovih godinu ipo dana koliko sam bio u Grčkoj. Iako nisam igrao konstantno prvih sedam mjeseci, od januara ove godine do kraja prvenstva u Larisi sam odigrao sve utakmice i to mi mnogo znači", smatra Marković

Naravno, osvrnuo se i na predstojeći "vječiti derbi".

"O derbiju ne treba mnogo da se priča! Svaki igrač sanja o derbiju i jedva čekam da počne utakmica sa Zvezdom!"

Posljednjeg dana prelaznog roka stigao je i mađarski reprezentativac Filip Holender. On će od 20:45 igrati protiv Srbije u Ligi nacija, a istakao je da se transfer u redove crno-bijelih desio iznenada.

"Sve se izdešavalo tri, četiri dana prije mog dolaska u Beograd. Menadžer me je prvo kontaktirao i rekao da je Partizan zainteresovan za mene, ali iskreno nisam vjerovao u tom trenutku u tu mogućnost s obzirom na to da je ostalo par dana do kraja prelaznog roka, a ujedno su me čekale reprezentativne obaveze. Ali, ubrzo nakon toga, sve je postalo još ozbiljnije. Rekli su mi da me čekaju u Beogradu i da već mogu da dođem da potpišem ugovor. Sve se desilo brzo i na obostrano zadovoljstvo,uz veliku želju da se priključim timu", rekao je Holender

Tek je upoznao ekipu i stručni štab, ali vjeruje da će se vrlo brzo uklopiti. Spreman je da odgovori na zadake na nekoliko pozicija.

"Šefa Stanojevića sam upoznao u Beogradu tokom potpisivanja ugovora. Pričali smo na različite teme, ali kada govorimo o mojoj poziciji konkretno, mogu da igram i na krilu i u napadu. Sve zavisi gdje me on vidi u tom trenutku", istakao je Holender. 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC