• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Možda je poraz dobar": Tumbaković razume ekipu - trema, euforija, ispražnjenost...

Autor Mladen Šolak

"Shvatićemo kada budemo analizirali rezultat"

 Srbija-Madjarska-0-1-Liga-nacija-izjava-Ljubisa-Tumbakovic Izvor: MN PRESS

Posle velike pobede protiv Norveške i plasmana u finale baraža za plasman na EURO protiv Škotske, reprezentacija Srbije doživela je poraz u nedelju na beogradskoj "Marakani".

Možda će vas zanimati

Izabranici Ljubiše Tumbakovića izgubili su u duelu protiv Mađarske (0:1), a selektor Ljubiša Tumbaković je koristio ovaj meč Lige nacija da napravi promene u sastavu i da pruži šansu igračima koji do sada nisu bili u prvom planu.

U napadu je od starta igrao Luka Jović umesto Aleksandra Mitrovića, rezervni centarfor Dušan Vlahović je debitovao za "A" tim, Strahinja Pavlović je bio startni štoper...

Selektor je posle utakmice rekao da je u prvom delu meča, u kojem je "pao" gol Mađara u 20. minutu, naš tim igrao sa manje energije nego u nastavku, u kojem je Vlahović pogodio stativu.

Ipak, izjednačenja nije bilo.

"U drugom delu je bilo mnogo više angažovanja, ali smo izgubili koncept, kontinuitet, mirnoću... Ako budemo tražili greške, razlog će im biti trema, ispražnjenost posle Norveške, euforičnog stanja... Možda je ovo i dobro. Naravno, nijedan poraz nije dobar, ali shvatićemo kada budemo analizirali rezultat", rekao je Tumbaković posle utakmice za "Sport klub".

"Puno igrača je bilo na tribinama, dali smo šansu grupi igrača koja je u oktobarskom sastavu od nekih 28-29 igrača. Normalno je, oni su reprezentativci, da dobiju šansu. Ali, to nije opravdanje. Oni su reprezentativci Srbije i ono što treba da se napravi moraju da pokažu na terenu", kazao je Tumbaković.

Srpski fudbaleri će u narednoj utakmici igrati u sredu protiv Turske, a meč godine (i generacije) zakazan je za 12. novembar u Beogradu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC