• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fiorentina spremila novi ugovor za Nikolu Milenkovića!

Autor mondo.ba

Reprezentativac Srbije Nikola Milenković dobio je ponudu za produžetak ugovora sa Fiorentinom.

 Fiorentina spremila novi ugovor Nikola Milenković Izvor: Guliver/Getty images/Gabriele Maltinti, Gabriele Maltinti/Getty Images Europe

Centralni bek "ljubičastih" iz Firence povezivan je sa Interom i Milanom u ovom prelaznom roku, koji je završen 5. oktobra, ali do transfera nije došlo jer predsjednik Fiorentine Roko Komiso nije želio da smanji visinu obeštećenja od 40 miliona evra.

Možda će vas zanimati

Milenković je važan član tima otkako je stigao iz beogradskog Partizana u julu 2017. godine, ali njegov trenutni ugovor ističe u junu 2022. godine.

Italijanski mediji prenose da je Fiorentina poslala novu ponudu za produžetak ugovora kako bi nagovorili Srbina da ostane na "Artemio Frankiju", a čak je "Korijere delo Sport" objavio da su pregovori između sportskog direktora Danijelea Prade i Milenkovićevog menadžera Faljija Ramadanija intenzivirani već neko vrijeme.

"Viola" očekuje skori odgovor od Milenkovića na novu ponudu, ali neće ni sprečavati srpskog defanzivca da ode iz kluba, ukoliko neko od zainteresovanih bude spreman da plati 40 miliona evra. Čak i ukoliko potpiše novi ugovor za produžetak vjetnosti "ljubičastima".

Mediji na Apeninima nisu naveli da li je ovaj novi poslovni prijedlog Fiorentine reakcija na sjajnu partiju Milenkovića u dresu "orlova" u Oslu, gdje je potpuno neutralisao napadača Borusije Dortmund Erlinga Brauta Halanda. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC