• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zašto Bentner "preferira" prostitutke: Fudbaleri više ne izlaze sa "civilkama", jednoj sam morao da platim nove s**e!

Autor Nebojša Marković

Od njega samo neke lude priče...

 Niklas-Bentner-fudbaleri-i-prostitutke-sponzoruse-jednoj-sam-morao-da-platim-nove-grudi. Izvor: Guliver/Getty images/Paul Gilham, Paul Gilham/Getty Images Europe

Niklas Bentner je poznat po svojim potezima van terena.

Fudbaler kojeg su širom sveta prozvali "Lord" sada otkriva i neke lude detalje iz karijere koje se tiču njegovog seksualnog života.

Možda će vas zanimati

Danac izdaje autobiografiju "Druga strana priče" u kojoj otkriva sve i svašta što mu se događalo tokom karijere.

I tu je zaista bilo svega. Poznato je da je Bentner već prokockao 450.000 evra za 90 minuta, kao i kako je lupao brza kola. Sada je pričao o daleko intimnijim temama.

On je u svojoj autobiografiji rekao da je fudbalerima mnogo lakše da za seks koriste prostitkue, umesto da se "petljaju" sa "civilnim ženama"!

Već se dosta puta u engleskom fudbalu dešavalo da poznati igrači poput Vejna Runija i Kajla Vokera budu umešani u skandale sa prostitutkama, ali Bentnera to ništa ne čudi.

"To je raširen fenomen u profesionalnom fudbalu. Oni su samo bili uhvaćeni u tome sa "spuštenim pantalonama". Verujte mi, svi u mojoj industriji su čuli za nekoga ko je koristio takve usluge, posebno u Engleskoj, gde je stara dobra tradicija da se u medijima priča o tome ko je sa kim imao seks", otkrio je Bentner, a preneo "San".

"Manje je rizično "pokupiti" devojke kada su van grada. Fudbaleri jedva i da se usuđuju da se zabavljaju sa "civilnim" devojkama. Ne kada su poznati fudbaleri."

Bentner kaže da je razlog zašto fudbaleri koriste prostitutke taj što onda ne mogu da budu iskorišćeni od strane žena koje samo hoće da ih iskoriste za novac.

"Znam za mnogo priča o iznudama devojaka preko društvenih mreža. Ovde pričamo o sponzorušama iz noćnih klubova koje su spremne na seks i onda vas uslikaju dok spavate. Sa tim slikama, one mogu da traže stvari od vas da bi nastavile da ćute o svemu. Jedna od devojaka sa kojima sam ja bio je tvrdila da je zbog mene zatrudnela. Rekla mi je da postoji cena ako želim da ona nešto uradi tim povodom", otkriva Danac u svojoj autobiografiji.

"Pitao sam je šta to znači, a ona mi je rekla da ću morati da joj platim nove si*e. Tako da sam na kraju platio njenu operaciju kod hirurga", nema problem Bentner da otkrije.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC