• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klubovi "sastavili" Tumbin tim za Tursku: Jović se nije pokazao, mora Mitrović da igra!

Autor Milutin Vujičić

Pozvao je 33 igrača, a na kraju će selektor morati da bira od 23...

 [Klubovi "sastavili" Tumbin tim za Tursku]: Jović se nije pokazao, mora Mitrović da igra! Izvor: MN PRESS

Prioritet tokom oktobarskog okupljanja bio je meč protiv Norveške, koji je Srbija dobila 2:1 posle produžetaka, ali ne bi smelo da se desi da zaboravimo na Ligu nacija!

Vrlo je važno da Srbija bude uspešna i u ovim utakmicama pošto će uticati na decembarski žreb za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine, pa bi već od večeras protiv Turske (20.45) morali da se uozbiljimo.

Možda će vas zanimati

Tumbaković ima mnogo problema sa sastavom, ali na to je unapred znao. Pozvao je 33 igrača, u međuvremenu su "otpali" Maksimović i Kostić, posle Norveške otišao je Veljković, ali nije kraj.

Još sedmorica igrača su na zahtev klubova morala da budu "precrtana" za Tursku.

Najvažniji izostanak je svakako Dušan Tadić, dok Tumbaković večeras neće moći da računa i na Sašu Zdjelara, Aleksandra Kataija, Luku Milivojevića, Marka Grujića, Strahinju Pavlovića i Emila Rockova.

To znači da su ukupno još 23 igrača na raspolaganju selektoru "orlova", a tim se polako naslućuje pošto je praktično i uslovljen zahtevima klubova.

Verovatno je da će na golu biti Marko Dmitrović, pošto je prethodne dve utakmice branio Predrag Rajković, dok je u zadnjoj liniji najmanje dilema. Tumbaković na raspolaganju ima samo Kolarova, Milenkovića i Mitrovića, odnosno debitanta Maraša koji će verovatno početi sa klupe.

Izvor: Tanjug/Fredrik Varfjell/NTB scanpix via AP

Po bokovima verovatno kao u Norveškoj - Lazović i Ristić moraju da igraju kako bi se još uigravali - dok se u sredini veznog reda ponovo očekuju Maksimović i Gudelj.

Trebalo bi da meč sa Turcima počne i Đuričić, koji je bio odličan u Oslu, a uz njega bi prvi put posle dva gola Norveškoj mogao da zaigra i Milinković-Savić, što znači da će šansu sa klupe čekati Radonjić i Ljajić.

Ko će u napad? Ako pretpostavimo da ovoga puta "nema zezanja", verovatno je da to bude naš najbolji strelac Aleksandar Mitrović pošto se Luka Jović nije snašao protiv Mađara.

OČEKIVANI SASTAV: Dmitrović - Milenković, S. Mitrović, Kolarov - Lazović, Maksimović, Gudelj, Ristić - Milinković-Savić, Đuričić - A. Mitrović.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC