• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kaka o Andrei Pirlu: Jedinstven kao fudbaler, a biće takav i kao trener!

Autor mondo.ba

"Pirlo poznaje fudbal. Biće lijepo pratiti ga. Imao je sreću da sarađuje i uči od mnogih sjajnih trenera, ali biće jedinstven kao trener", rekao je Brazilac o nekadašnjem saigraču iz Milana.

 Kaka, Andrea Pirlo: Biće jedinstven i kao trener! Izvor: Michael Steele / Guliver / Getty Images

Bivši brazilski fudbaler Kaka uvjeren je da će Andrea Pirlo biti uspješan na klupi Juventusa i da će biti jedinstven i kao trener.

Nekadašnja velika zvijezda svjetskog fudbala s Pirlom je igrala u Milanu, a priznao je da nije očekivao da će njegov stariji bivši saigrač tako brzo dobiti vrhunski posao.

Možda će vas zanimati

"Zabavno je. Uživam kada vidim da moji bivši saigrači vode sjajne timove. Činilo se da je Pirlu suđeno da preuzme omladinski tim i gradi svoj put, ali on je već stigao na vrhunski nivo", istakao je Kaka za italijanske medije, a prenijela agencija "Anadolija".

Brazilac je kazao da je Pirlo u prednosti, jer je kao igrač sarađivao sa sjajnim trenerima, poput Karla Anćelotija, Masimilijana Alegrija i Antonija Kontea. Međutim, smatra da će nekadašnji reprezentativac Italije biti jedinstven kao trener, baš kao što je bio i kao igrač.

"Pirlo poznaje fudbal. Biće lijepo pratiti ga. Imao je sreću da sarađuje i uči od mnogih sjajnih trenera. Anćelotti, Alegri, Konte… Na kraju, mislim da će Pirlo biti jedinstven, čak i kao trener", rekao je čovjek koji je za Brazil odigrao 92 utakmice i postigao 29 golova.

Kaka je tokom karijere, koju je okončao 2017. godine u Orlando sitiju, igrao za Sao Paulo, Milan i Real Madrid. S Brazilom je 2002. godine bio svjetski šampion.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC