• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jagodić poslije poraza u Bijeljini: Podbacili smo, dobro da se zapitamo!

Autor mondo.ba

Njegov kolega na klupi Radnika bio je, naravno, prezadovoljan viđenim...

 m:tel Premijer liga BiH 11. kolo Radnik Borac 1 0 treneri Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Igrači Radnika prekinuli su večeras odličan rezultatski niz banjalučkog Borca.

Crveno-plavi su trijumfovali na posljednje četiri zvanične utakmice, ali su se Bijeljinci pokazali kao "tvrd orah", te su protiv izabranika Vlade Jagodića, oslabljenih neigranjem Vranješa i Lukića, stigli do druge pobjede u tekućoj sezoni m:tel Premijer lige BiH.

Možda će vas zanimati

"Uzrok poraza je nestrpljenje u igri, gdje smo mi dozvolili Radniku da radi upravo ono u čemu je jak, a na šta sam upozoravao u najavi utakmice, rekao da imaju specifičan stil igre. Pustili su na na svoju polovinu, a mi brzopleto rješavali stvari, umjesto da ih mirno odradimo. To je, međutim, naš problem, večeras smo podbacili totalno, i treba dobro da se zapitamo i preispitamo. Borac mora da bude bolji nego što je bio večeras. Radniku i kolegi Petroviću čestitam na pobjedi i želim im sve najbolje u nastavku prvenstva", rekao je Jagodić za TV Arena sport u odjavi meča.

Izvor: Promo/FK Radnik Bijeljina

Radniku je, takođe, nedostajao, prije svega, kapiten Velibor Đurić, dok, uz još neke izostanke, određeni igrači nisu ni nastupali na svojim pozicijama. Zbog toga je, prema riječima Slavka Petrovića, ova pobjeda njegovog tima joši značajnija.

"Zaista mogu da budem prezadovoljan, kad startujete bez četiri standardna igrača, ali i uz dva igrača koja ne igraju te pozicije, a to su Mekić, koji je igrao iza špica, i Vušurović, koji ne igra špica, i još odluči utakmicu. Ekipa pokazuje već 11. kolo veliku borbenost, jako puno trke. Moram da kažem da je tempo utakmice bio žestok, mislim da smo zasluženo pobijedili i da smo uspjeli da 'izboksujemo' naš stil igre. Borac ima jako kvalitetnu ekipu, bilo je naleta gdje su pravili ogroman pritisak, ali mislim da je naša pobjeda zaslužena", istakao je Petrović.

Pročitajte i ovo


Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

BL

E moj Jagodiću

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC