• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zašto ga zovu, bolje čistača da uzmu umjesto njega": Hrvate isprozivao Englez, žao mu je golmana!

Autor Nebojša Marković

Baš je nezadovoljan.

 Simon-Sluga-Hrvatska-reprezentacija-Luton-Taun-bolje-cistaca-da-uzmu-nego-njega-ne-brani Izvor: Guliver, Stephen Pond/Getty Images Europe

Simon Sluga je golman reprezentacije Hrvatske, ali gotovo nikad ne dobija priliku da zapravo brani na mečevima "vatrenih".

Zbog toga je ogorčen njegov gazda.

Možda će vas zanimati

Predsjednik Luton Tauna Nejtan Džons ljut je na selektora Hrvatske Zlatka Dalića zato što njegov igrač stalno odlazi na reprezentativna okupljanja, a nikada ne brani.

To do sada nije bio slučaj čak ni na prijateljskim mečevima, pa je predsjednik kluba iz Čempionšipa razočaran što Sluga samo gubi vrijeme.

Posljednji put je Sluga branio u prijateljskoj utakmici protiv Gruzije 19. novembra prošle godine. I od tada - ni minut.

"Ne mogu da komentarišem Hrvatsku i šta oni rade, ali isto tako su mogli da pozovu i čistača", oštro je počeo predsjednik Lutona

"Kad Sluga već ionako neće igrati, mogli su tako. Samo ode tamo, trenira i nema ga u klubu. Koji je smisao da ga zovu u reprezentaciju i da odlazi tamo ako ga neće isprobati? Ako neće da igra i stiče iskustvo, nego samo da trenira, to nema smisla i sigurno je i njemu frustrirajuće, jer vidi da ne dobija minute na terenu. Nama je frustrirajuće jer se vraća tek u petak, a uopšte nije igrao", ogorčen je Džons.

Ipak, na kraju je završio u nešto relaksiranijem tonu.

"Dobro je što Simon u Hrvatskoj vidi porodicu, a mladom čovjeku je uvijek teško da bude bez porodice. A trenirao je i sa Lukom Modrićem, i to je dobro."

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC