• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Trznuo sam se kada sam čuo da je to derbi": Mornar spreman da Zvezdi odgovori napadom!

Autor Milutin Vujičić

"Napadački smo možda i najjači u ligi", poručuje Pavićević.

 ABA liga Crvena zvezda Mornar Mihailo Pavićević najava Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda mts trebalo je ove nedjelje da odigra čak tri utakmice, ali je zbog otkazivanja meča protiv Asvela u Evroligi imala malo više vremena da se spremi za Mornar.

Tim trenera Saše Obradovića ugostiće Barane u hali "Aleksandar Nikolić" u nedjelju (20.00, Arena Sport), a šef stručnog štaba gostiju Mihailo Pavićević poručuje da ga je veoma obradovalo što je u najavi meča čuo da je prozvan - derbijem.

Možda će vas zanimati

"Kad sam to pročitao - trznuo sam se. Lijepo je biti učesnik derbija i drago mi je kada nas proglase za tako nešto", kazao je Mihailo Pavićević

"Ima još dobrih ekipa kao Budućnost, Cedevita i Partian, a sada smo i mi u tom društvu".

Istakao je da mu posebno imponuje što su trenutno "najbolji klub na Jadranu", a pred duel sa Crvenom zvezdom je istakao da će ovo biti sudar dva različita stila košarke.

"Mi gajimo jedan koji je okrenut napadu, napadački smo možda i najjači u ligi, a Zvezda gaji čvrstu odbranu koja ne dozvoljava protivniku mnogo da se razigra. Razbija kretnje i pozicione napade i pitanje je i kako će mi se mi snaći. Mi smo igrali s njima na pripremama i osjetili moć te njihove igre, nadamo se da ćemo moći sada da odgovorimo na njihovu odbranu", poručio je trener Mornara.

"Moramo i mi da budemo na nivou jer su oni najmoćniji u ABA ligi, oni su evroligaši, po partijama su glavni favorit što se tiče lige".

Pavićević je poručio da će njegovoj ekipi biti potrebna sreća, dodaje da ona "prati hrabre", a ističe i da mu je žao što će samo publika preko "malih ekrana" uživati u utakmici.

"Za razliku od nas oni imaju u oba smjera jaku igru, mi još radimo na odbrani, funkcionisala je na ovim utakmicama i nadamo se da ćemo to zadržati u Beogradu. Imaju izuzetne pojedince i napadače, očekuje nas jedna interesanta utakmica", zaključio je Pavićević.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC