• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danas Igokea - Koper Primorska: Visoki porazi na startu, neplanirana pauza od 14 dana... Ko će se bolje snaći?

Autor mondo.ba

I jedni i drugi bili su primorani da pauziraju dvije nedjelje

 ABA liga 3. kolo Igokea Koper Primorska najava  Izvor: ATV/promo

U trećem kolu ABA lige, danas će se u Laktašima, od 17 časova, sastati Igokea i Koper Primorska, ekipe koje su pred ovaj meč imale neplaniranu 14-dnevnu pauzu.

Koper Primorska se, zbog zaraze korona virusom u redovima Cedevita Olimpije, nije sastala sa Ljubljančanima, baš kao ni Igokea sa Krkom, koja je igrala protiv Cedevita Olimpije u prvom kolu.

Stoga, nakon odluke slovenačke Vlade da ekipe iz Novog Mesta i Ljubljane moraju u desetodnevni karantin, i Igokea i Koper Primorska u današnji duel ulaze uz "rupu" od 14 dana bez odigrane utakmice, a njihovi odgođeni mečevi igraće se 21. oktobra.

Možda će vas zanimati

Bilo je mnogo polemika da li će današnji rival šampiona BiH nastupati ove sezone u ABA ligi ili ne.

Naime, klub koji je većim dijelom prošle sezone bio hit ABA lige prvo, zbog teške finansijske situacije, nije dobio licencu za nastup u regionalnom takmičenju, ali je, ipak, uspio da se konsoliduje, nađe sponzora i izbori se za licencu koja omogućava nesmetano takmičenje.

Slovenački predstavnik je na premijeri doživio visok poraz od FMP-a rezultatom 84:65, dok je Igokea skoro pa istim rezultatom (62:84) doživjela neuspjeh u duelu sa Megom Sokerbet.

Ubjedljivi porazi u prvom kolu, neplanirana pauza – vidjećemo ko će se bolje snaći...

"Ovaj period smo iskoristili da uradimo dobru analizu poslije poraza od Mege, a i da pokušamo oporaviti pojedine igrače koji su bili, možemo reći, povrijeđeni i od Bugarske, računajući tu Pota, Fundića i Atića. Tu prvu nedelju pokušali smo iskoristiti da ih oporavimo da što spremniji dočekamo nastavak ABA lige. Očekuje nas utakmica sa ekipom Primorske, tim se koji kao i svaki drugi tim nosi sa svojim problemima, međutim mislim da su se konsolidovali. Nama sigurnon neće biti lako budemo li imali pristup igri kao protiv Mege. Mislim da smo se kroz ovu sedmicu dobro pripremili. Ova ekipa Primorske ima sigurno pet, šest iskusnih igrača koji su veći dio sezona igrali ABA ligu. Moramo maksimalno ispoštovati sve one dogovore koje smo radili u pripremi ove utakmice i nadam se da ćemo, ako odgovorimo svim tim zadacima zabilježiti i prvu pobjedu kada je u pitanju ABA liga", rekao je trener Igokee Dragan Bajić u najavi ovog meča.

ABA LIGA – 3. kolo

Petak:

Cedevita Olimpija – Split 94:66

Subota:

Igokea – Koper Primorska (17.00)

Budućnost – Borac (19.00)

FMP – Partizan (21.00)

Nedjelja:

Cibona – Mega Sokerber (18.00)

Crvena zvezda – Mornar (20.00)

Ponedjeljak:

Zadar – Krka (18.00)

TABELA: Crvena zvezda 4, Mornar 4, Cedevita Olimpija 4, Budućnost 4, Mega Sokerbet 4, Split (+1) 4, FMP 3, Borac 3, Partizan 2, Zadar 2, Cibona 2, Krka (-1) 1, Koper Primorska (-1) 1, Igokea (-1) 1.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC