• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović upozorio Vojvodinu: Prošli put me nisu shvatali ozbiljno, pa kad sam htio da odem nastao haos!

Autor Milutin Vujičić

"Vojvodina je toliko veliki klub da ova pitanja hitno mora da riješi", kazao je Lalatović koji je istakao da su problem dugovanja igračima, ali i prazne kancelarije na "Vujadinu Boškovu".

 Nenad-Lalatovic-FK-Vojvodina-plate-i-sportski-direktor-upozorenje Izvor: MN PRESS

Nenad Lalatović dobio je prošle večeri na "Karađorđu" poklon za 100 mečeva na klupi Vojvodine, potom je upisao 59. pobjedu slavivši protiv Rada (4:1), ali je nakon meča održao dugu konferenciju za medije na kojoj je možda i upozorio čelnike kluba.

Nakon što je istakao da je Vojvodina za njega "druga kuća" i da osjeća veliki ponos što je jedan od četiri trenera koja su sa "lalama" osvajala trofeje, međutim iza toga postoji jedno veliko "ali".

Možda će vas zanimati

Lalatović je istakao da mu smeta što su kancelarije u "Vujadinu Boškovu" prazne, što nema predsjednika i sportskog direktora, zbog čega mora da obavlja i razgovore koji nisu u domenu njegovog posla, a posebno kada se radi o finansijama.

"Moram da pohvalim gospodina Bajatovića, koji čini sve kako bi izmirio obaveze prema igračima i stručnom štabu. On je obezbijedio da dobijemo te dve plate koje su kasnile, ali igračima se i dalje duguju rate i premije za Kup i izlazak u Evropu. To je trebalo da bude isplaćeno prije dva mjeseca i jako bih volio ukoliko bi bilo isplaćeno sljedeće nedjelje", kazao je Lalatović.

Vojvodina ima vršioca dužnosti predsjednika, Dragoljub Samardžić je na toj poziciji poslije ostavke Vojislava Gajića, a Lalatović se nada da bi on mogao da se vrati.

"To bi meni olakšalo posao, jer teško je raditi bez predsjednika. Takođe, bilo bi mnogo lakše da imam i svog sportskog direktora. Igrači onda sa svojim nezadovoljstvom ne bi dolazili kod mene, već bi išli kod direktora i predsjednika. Vojvodina je toliko veliki klub da ova pitanja hitno mora da riješi".

Izvor: MN PRESS

USPESI

"Pokazao sam koliko mi je stalo do Vojvodine i da je doživljavam kao svoju drugu kuću, a to će uvijek biti tako. Nadam se da ću uspjeti da ostvarim još te tri pobjede i da ću, jednog dana kada odem, po rezultatima biti ubjedljivo najbolji trener Voše. Mislim da će nekom narednom treneru biti potrebno 50-100 godina da me sustigne. Ispisati istoriju Vojvodine je velika stvar za mene i vrlo sam ponosan na to".

Trener "stare dame" je istakao da su Apro i Bajatović zaslužni što su igračima isplaćene pomenute dvije plate, ali da oni imaju i druge poslove van FK Vojvodina i ne mogu da budu uvijek na raspolaganju.

"Pred Novi Pazar su igrači bili jako nervozni, a i dalje su, pa su me zamolili da sljedeće nedjelje pričam sa rukovodstvom oko toga što im se duguje. Osvojili su Kup, drugi su na tabeli, sjajni su momci, ruše rekorde u Vojvodini, pišu istoriju i zato treba da budu plaćeni. Ne treba da se stidimo što to traže...", prenio je stav igrača Lalatović.

Očigledno je da ovaj problem tišti Nenada Lalatovića pošto želi da Vojvodinu podigne na još veći nivo od trenutnog, a njegovo izlaganje može da se shvati i vrsta upozorenja.

"One kancelarije na Veterniku su prazne. Uz Zvezdu i Partizan, Vojvodina je najveći klub u Srbiji i u njoj mora da vrvi od ljudi. Predsjednik, direktor, skauti, da budemo prava mašinerija. Vojvodina i jeste mašinerija i tek će to da bude, a ja samo to želim", kazao je Lalatović, pa zaključio:

"Ovo pričam već duži period i ne znam da li me neko shvata ozbiljno ili ne. Ni prošli put me nisu shvatali ozbiljno, pa kad sam htio da odem i rekao da više ne mogu da izdržim, nisu mi to dozvolili i ispao je haos", zaključio je Lalatović.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC