• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović o isključenju u Novom Pazaru: Ne dam da me vređaju tatini sinovi sa tompusima!

Autor Nikola Lalović

Nenad Lalatović ne prestaje da bude u centru pažnje kada je srpski fudbal u pitanju.

 Nenad Lalatović o isključenju u Novom Pazaru: Ne dam da me vređaju tatini sinovi sa tompusima! Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Vojvodine poraženi su u meču sa Novim Pazarom sa 3:1, a junak pobede domaćina bio je mladi Luka Marković. Talentovani napadač koji je na pozajmici iz Crvene zvezde je postigao het-trik na svom debiju u Superligi. 

Na tom meču je u centru pažnje bio i trener gostiju Nenad Lalatović, koji je isključen posle 45 minuta. On je istakao da svom timu ništa ne zamera posle poraza. 

Možda će vas zanimati

"Desio nam se loš dan, ali to donekle i razumem, jer su momci za 10 dana odigrali tri teške utakmice i imali dva daleka putovanja. Nemam ekipi šta da zamerim, a budite ubeđeni da bih to odmah učinio da sam primetio da se neko ne zalaže. Sada sam momcima dao tri slobodna dana da se odmore, a onda ćemo nastaviti s radom. Tokom predstojeće dvonedeljne pauze možda ćemo odigrati i jednu trening utakmicu, ali za sada nismo uspeli da pronađemo odgovarajućeg rivala" rekao je Nenad Lalatović za Maksbetsport. 

Sudija Petar Piper ga je isključio u 45. minutu, a temperamentni Lalatović je otkrio šta se dešavalo na terenu i pred njega. 

"Tokom svih 45 minuta trpeo sam uvrede iz lože Novog Pazara, posebno posle golova koje je naš rival postigao. Pošto nema publike na tribinama, naravno da sam to čuo, a posebno se isticao jedan čovek, tatin sin kojeg znam, a koji je sedeo u sa novopazarskim krem društvom", iskren je bio Lalatović

On je apelovao na sudije da udalje vinovnika incidenta sa tribina, ali ga niko nije slušao. 

"Upozorio sam na njegovo ponašanje četvrtog arbitra i delegata, ali su uvrede na moj račun bile nastavljene i odreagovao sam onako kako sam odreagovao. Nisam dozvolio da me psuje čovek koji misli da mu je sve dozvoljeno, jer puši tompus i nosi tamne naočare", zaključio je Lalatović na kraju. 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC