• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jojić ponovo uzeo "39": Harali smo Srbijom - vratio sam se da osvojimo titulu i igramo Ligu šampiona!

Autor mondo.rs

"Ja sam se vratio da vratim Partizan gdje mu je mjesto...", poručio je novi-stari fudbaler "valjka" Miloš Jojić.

 Milos-Jojic-promocija-FK-Partizan-uzivo-predstavljanje-povratak-u-FK-Partizan Izvor: MONDO/Nebojša Marković

Miloš Jojić se poslije šest i po godina vratio u Partizan i ponovo uzeo dres sa brojem "39".

Miljenik crno-bijelih navijača stigao je iz Bašakšehira i potpisao dvogodišnji ugovor, a na zvaničnoj promociji je poručio da se u klub vratio da bi osvojio titulu i igrao Ligu šampiona, naglasivši da se u Humskoj osjeća kao kod kuće.

Možda će vas zanimati

"Ja sam već dvije godine u priči s Partizanom i svaki prelazni rok se spominje moje ime. Ovog ljeta kada je Stanojević postao trener čitam vijesti i zvoni telefon, zove me Iliev i kaže da me hoće Stanojević. Moj prioritet nije bio povratak u Srbiju, htio sam u Bundesligu, to sam otvoreno rekao ljudima u klubu, ali stvari su se odvijale kako su se odvijale...", rekao je Jojić.

Na kraju nije bio zadovoljan ponudama iz inostranstva i vratio se u klub iz koga je otišao u januaru 2014. godine, pravo u Borusiju Dortmund. Igrao je za Keln, pa Bašakšehir i Volfsberger.

"HARALI SMO"

"Mi smo bili generacija koja je harala po Srbiji, pobJeđivali smo i u Evropi, nismo imali adekvatnog protivnika kod nas. Zvezda nije mogla da nam parira. Mi u mlađim kategorijama nemam poraz, pobJeđivali smo i Real, Napoli, Juventus...", dodao je Jojić.

Kazao je da je mentalno spreman za debi, da je potrebno još malo da poradi na fizičkoj spremi, a da je na treneru Stanojeviću da odluči da li će prvi meč zabilježiti već na "vječitom" derbiju protiv Crvene zvezde (17. oktobar), utakmici koja ga je obilježila kroz karijeru.

Partizan zaostaje već osam bodova, ali Jojić poručuje da ima još mnogo da se igra do kraja, odnosno da ništa nije garantovano.

"Sada cilj? Ja sam se vratio da vratim Partizan gdje mu je mjesto. Da svojim kvalitetima i iskustvom koji imam za sedam godina u inostranstvu pomognem da se bori za titulu i bude šampion i da uđe u Ligu šampiona", naglasio je Jojić.

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Vid

Hahaha polupanko..

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC