• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković podržao tragičara derbija: Na greškama se uči, biće on igrač za Zvezdu!

Autor Nikola Lalović

Crvena zvezda je uspjela da dođe do boda u derbiju sa Partizanom, a trener crveno-bijelih nije bio zadovoljan nekim detaljima u igri.

 163. vječiti derbi Partizan Crvena zvezda Dejan Stanković Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda i Partizan remizirali su u 163. "vječitom derbiju", a trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković istakao je poslije završene utakmice da je zadovoljan igrom svog tima u jednom delu igre. 

"Bilo je momenata i u prvom i u drugom poluvremenu nekih dvadesetak minuta kada sam bio zadovoljan. Jesmo, poklonili smo gol, ali ovo je bila tvrda utakmica kakav treba da bude derbi", rekao je za početak Dejan Stanković.

Možda će vas zanimati

Njegov tim je vrlo brzo primio gol, a strateg crveno-bijelih je naglasio da je posebno nezadovoljan sa previše igre unazad od strane svojih igrača.

"Ima dosta momenata kojima nisam zadovoljan, bilo je dosta igre unazad, što uopšte nije bio plan. Ja to razumijem, teška je utakmica, nosi mnogo toga", rekao je Stanković.

On je istakao da je zadovoljan reakcijom svog tima poslije primljenog gola.

"Od petog minuta smo gubili utakmicu, ali dobro smo stajali poslije toga, imali smo stativu i Dijegovu šansu glavom. Moglo je to i drugačije da se završi, ali dobro je, idemo dalje", zaključio je trener šampiona Srbije. 

Osvrnuo se Stanković i na grešku mladog štopera Erakovića koji je "poklonio" gol protivniku.

"Poslije toga mi je delovao okej, sastavni dio fudbala. Mislim da nema ljepše stvari nego da igraš u derbiju, a on je igrač za Zvezdu i biće igrač za Zvezdu. Griješe svi, a bitno je da naučiš, da izađeš jači iz ovoga, a on će to uraditi", iskazao je podršku svom mladom fudbaleru Stanković.

Svoj naredni meč igrači Crvene zvezde igraju u četvrtak, kada se u Njemačkoj sastaju sa Hofenhajmom na startu ovogodišnjeg izdanja Lige Evrope.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC