• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan u najjačem (mogućem) sastavu na Bačku: Stanojeviću povrede sastavljaju tim, ali ništa ne utiče na ambicije

Autor mondo.rs

Za Sumu - "najvažnije da nije ono najgore"

 Partizan u najjačem (mogućem) sastavu na Bačku: Stanojeviću povrede sastavljaju tim Izvor: MN PRESS

Prošla su dva dana od "večitog" derbija, ali on je već "u arhivi" Partizana, koji se okrenuo sledećem izazovu – Kupu Srbije i utakmici protiv OFK Bačke.

Najveći problem za trenera Aleksandra Stanojevića trenutno je sastav ekipe zbog brojnih povreda, ali to ni malo ne utiče na ambicije Partizana, koje su uvek najviše.

Možda će vas zanimati

Sejduba Suma je teže povređen, moraće da pauzira mesec dana i to bez ikakve fizičke aktivnosti, a trener neće moći da računa ni na Aleksandra Šćekića i Filipa Holendera.

"Arhivirali smo derbi, ali su utakmice posle njega uvek teške, previše se emotivno ispraznite. Danas imamo trening i moramo da uhvatimo novu energiju jer nam je Kup važan i moramo da pokušamo da idemo do kraja", rekao je Stanojević u najavi utakmice.

Suma, Šćekić, Holender, pa i minutaža Bibarsa Natha…

"Nažalost, danas  smo čuli tu vest. Šta da kažem? Drago mi je da nije ono najgore, a moglo je da bude. Oporaviće se on kad-tad. Šćekić je neizvestan i za Niš (u ponedeljak). U konkurenciji je Žan-Kristof Bajbek, iako nije dovoljno spreman. Videćemo za minutažu, ali će sigurno igrati. Videćemo i za Lazara Markovića, nadam se da će biti spreman. Natho nema snage za celu utakmicu, igrao je i za reprezentaciju", priča Stanojević.

Uprkos svemu tome, ambicije se znaju.

"Krenućemo izuzetno motivisano, sa najjačim timom, bez kalkulacija. Videćemo šta donosi utakmica. Ozbiljno se spremamo, to je ekipa koja i kada je gubila, gubila je sa golom razlike. Ne znam da li je njima kup prioritet ili ne. I mi imamo određenih problema. Ambicije su jasne, vrlo smo ambiciozni, motivisani i fokusirani. Nadam se da ćemo proći. Igraćemo da našem stadionu i ne treba da pričam da smo favoriti, ali igra se jedna utakmica", kazao je Stanojević.

Utakmica Partizan - Bačka igraće se sutra od 16 sati u Humskoj.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC