• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jači smo od Zvezde, najjači smo u grupi: Gaćinović pun samopouzdanja dočekuje dobro poznata lica

Autor Pavle Knežević

Srpski reprezentativac jedva čeka da počne Liga Evrope, njegovo omiljeno takmičenje

 Jači smo od Zvezde, najjači smo u grupi: Gaćinović pun samopouzdanja dočekuje dobro poznata lica Izvor: Thomas Eisenhuth/Bongarts, Getty Images/Thomas Eisenhuth

Bliži se početak grupne faze Lige Evrope za Crvenu zvezdu. U četvrtak je čeka Hofenhajm, tim koji je sjajno počeo Bundesligu, a onda stao.

A u Hofenhajmu igra jako dobro poznato lice reprezentativca Srbije Mijata Gaćinovića, koji dobro poznaje Ligu Evrope, a svakako i Crvenu zvezdu i veruje da je njegov tim bolji od crveno-belih.

Možda će vas zanimati

Gaćinović je sa Ajntrahtom igrao polufinale Lige Evrope 2019. godine, a sada želi da ponovi isti ili bar sličan uspeh sa Hofenhajmom.

"Liga Evrope je moje omiljeno takmičenje, stvarno jedva čekam da počne! Imao sam sjajno iskustvo sa Ajntrahtom u prošlost. Naš cilj u Hofenhajmu je da prođemo grupu. Što se mene tiče, imamo najbolji tim u grupi", rekao je Gaćinović za sajt kluba.

Naravno, dolazak Zvezde ima poseban značaj…

"Poznajem mnogo Zvezdinih igrača iz mog vremena u Vojvodini i reprezentaciji. Jedva čekam da ih vidim i da u decembru otputujemo u Beograd", rekao je vezni igrač nemačke ekipe.

Naravno, zbog situacije sa pandemijom se ne zna da li će Zvezda imati makar određeni broj navijača, a ta situacija svakako ide na ruku Hofenhajmu. Ipak, Mijat ima upozorenje:

"Moramo od početka da budemo 'prisutni'. Beograd ume da bude jako neprijatan, a oni u timu imaju igrače koji mogu da nam naude. Ali, mi smo jači tim. Naš zadatak će da to i pokažemo i da pokažemo želju za pobedom. Ako to budemo imali, siguran sam da pobeđujemo", rekao je Gaćinović.

Utakmica u četvrtak igra se od 21 sat.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC