• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Paunovićevo čudo u Engleskoj: Njegov klub ovo nije doživeo 35 godina!

Autor Mladen Šolak

Sjajan početak srpskog stručnjaka u Čempionšipu

 Paunovićevo čudo u Engleskoj: Njegov klub ovo nije doživeo 35 godina! Izvor: Guliver/Getty images/Jon Durr, Jon Durr/Bongarts

Veljko Paunović i njegov Reding blistaju!

Mladi srpski trener, osvajač "Mundijalita" sa omladinskom reprezentacijom Srbije, na klupi poznatog engleskog kluba piše istoriju, jer Reding nije bio ovako uspešan na startu takmičarske godine još od 1985!

Možda će vas zanimati

Njegov tim je u utorak pobedio Vikomb rezultatom 1:0 i tako nastavio impresivan niz od pet pobeda i jednog remija u uvodnih šest mečeva sezone.

Strelac pobedonosnog gola bio je portugalski napadač Lukas Žoao u 64. minutu.

"Naučili smo mnogo iz ove utakmice. Bilo nam je teško, posebno u prvom poluvremenu, jer je protivni uradio veoma dobar posao i bio organizovan i motivisan. PRvo poluvreme je bilo njihovo, a u drugom delu smo reagovali, prilogodili svoj intenzitet i mentalitet. Bila je to fantastična reakcija ekipe. Nekad morate da pobedite ružno, a danas je bio taj dan za nas", rekao je srpski stručnjak posle utakmice.

Uz gol-razliku 8:1, njegov tim je naravno prvi na tabeli i rano je istakao kandidaturu za plasman u Premijer ligu, iako ima još mnogo da se igra (ukupno 46 kola).

"Uvek radim da pobedim i očekujem najbolje. Volim to što svi u klubu i oko njega rade isto tako. Nastavićemo da radimo naporno jer je ovo maraton. Uvek upozoravam ljude da bi trebalo da ostanu sa nogama na zemlji. Jako je važno ostati skroman i raditi svakodnevno", dodao je Paunović posle još jednog uspeha na klupi Redinga. 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC