• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"LUKA JOVIĆ U ZATVORU" tema dana u Španiji: Stvarno rizikuje karijeru zbog 30.000 evra!?

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Navijači u strahu...

 "LUKA JOVIĆ U ZATVORU" tema dana u Španiji: Stvarno rizikuje karijeru zbog 30.000 evra!? Izvor: Gulive/Getty images/Dean Mouhtaropoulos

Luka Jović (22) nikako da bude tema medija zbog lijepe teme, gol čeka već 257 dana, a čini se da se stalno oko njega dešavaju neki problemi...

Tako je Prvo osnovno javno tužilaštvo podnijelo Prvom osnovnom javnom sudu u Beogradu optužni prijedlog protiv Jovića zbog sumnje da se nije pridržavao mera za suzbijanje i sprečavanje širenja virusa tokom marta, a ta vijest brzo je stigla i do Španije.

U roku od nekoliko sati svi španski mediji, od "Marke" preko "Asa" do "Mundo Deportiva", prenijeli su vijest zbog koje su navijači Real Madrida u panici.

"Da li Luku Jovića čeka šest mjeseci zatvora?", upitali su se mediji, a zabrinuli navijači u strahu da bi Real Madrid mogao da ostane bez rezervnog napadača, čak iako mu je forma daleko od nivoa potrebnog za takakv klub.

Razlog zbog kog Joviću preti šestomjesečni zatvor je što se nije pridržavao kućne izolacije po dolasku iz Španije. Podnesena je krivična prijava i ponuđen mu je oportunitet, a on to nije prihvatio…

"Nakon odbijanja da uplati 3,5 miliona dinara u humanitarne svrhe podnesen je optužni akt u kojem Tužilaštvo traži šest mjeseci zatvora", navedeno je u jučerašnjem broju "Informera", a to je podatak koji je iznenadio i Špance.

Čudi ih da jedan od najplaćenijih igrača Real Madrida nije želio da se odrekne 30.000 evra, pa zbog toga rizikuje karijeru i prijeti mu zatvor.

(mondo.rs) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC