• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Emotivni Savo otkrio Špancima: Vraćam se!

Autori mondo.rs Autori Bojan Jakovljević

Kao što je najavljivao kad je napuštao klupu Partizana

 Emotivni Savo Milošević otkrio Špancima: Vraćam se! Izvor: MN PRESS

Španska Osasuna slavi 100. rođendan kluba i tim povodom razgovarala je sa svojim brojnim legendama, među kojima veliko mesto zauzima Savo Milošević, koji je bio ganut pažnjom.

Španski "Diario de Navarra" napravio je veliki intervju sa legendom srpskog fudbala, ali domaćoj javnosti je svakako važnije da Milošević namerava da nastavi da se bavi trenerskim poslom. Kao što je i govorio, van Srbije.

Možda će vas zanimati

Španske kolege su ga konkretno pitale šta radi sada, a on je odgovorio:

"Napustio sam klupu Partizana pre nešto više od mesec dana i sad odmaram. Razmišljam da se vratim trenerskom poslu, ali želim da radim van Srbije".

Savo Milošević, živa legenda Osasune, oduševljen je svaki put kada ga zamole da govori o svojoj voljenoj Osasuni. Njegov govor dubokim glasom, i uzbuđen i oduševljen, naježio bi bilo kog navijača ovog kluba. Savo je nedavno napustio klupu istorijskog Partizana u svom gradu da predahne i razmisli o svojoj budućnosti.

List piše da je Sava našao na planini i da je on bio prilično iznenađen i obradovan pozivom, a glavna tema je ipak bila Osasuna.

"Hvala vam mnogo. Koliko sam ljubavi osećam prema tom gradu i klubu, a uvek sam osećao da mi se vraća istom merom. To su bile najbolje godine mog života i fudbala. Imao sam uspeha sa reprezentacijom, bio najbolji strelac nacionalnog tima, ali to su samo rezultati. Ja ovde pričam o načinu života, uživanju, neverovatnim navijačima koji su nas podržavali 24 sata dnevno… Taj odnos sa njima je nešto zaista posebno. To je identitet Osasune. Imali smo sreće da iskusimo te istorijske rezultate, jer je to nešto što je Osasuna zaslužila posle mnogo godina. To je ono što me najviše raduje. Ovaj klub je poseban kao i navijači, i veoma sam srećan što sam igrao za ovaj tim", ispričao je Milošević.

On je rekao da su španski navijači jako bliski srpskima.

"Vole vas dok ne izgubite, a onda žele da vas ubiju - šalim se. Ali u Osasuni nije bilo tako, i upravo o tome uvek pričam prijateljima. Neki od njih su me posećivali dok sam nastupao za ovaj klub i mogli su da se uvere o čemu pričam", ispričao je Savo.

On je rekao da pamti pobedu nad Valensijom i utakmicu protiv Real Madrida i dodaje:

"Ali, nije to toliko bitno. Za ovaj klub i grad me vežu neke druge, mnogo važnije uspomene", ispričao je Savo Milošević.

On je proveo tri sezone u Osasuni, od 2004. do 2007. godine, i postigao je 21 gol u 82 nastupa.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC