• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Paunovića ništa ne može da zaustavi: Reding je mašina koja gazi po Čempionšipu!

Autor Dragan Šutvić

Srpski trener je, možemo reći već sada, stvorio čudo.

 Čempionšip Reding Roteram 3 0 Izvor: Naomi Baker/Getty Images Europe, Getty Images/Naomi Baker

Sedam kola je bilo dovoljno Veljku Paunoviću da u Čempionšipu, jednoj od najtežih i najzahtjevnijih liga na svijetu, napravi pet bodova prednosti.

Za leđima su mu Bristol siti, Votford koji predvodi Vladimir Ivić, a zatim i neki timovi koji su nedavno ispali iz elite.

Možda će vas zanimati

REDING - ROTERAM 3:0 (1:0)
/Meite 41, 79, Žoao 90+2 p/

Sve ih je ostavio ''mali'' Reding, tim iz okoline Londona koji se prethodne sezone sve do posljednjih nekoliko kola borio za opstanak u drugom rangu engleskog fudbala.

Bez previše mijenjanja u timu, Veljko Paunović je kockice posložio tako da su sada plavo-bijeli kandidati za ulazak u Premijer ligu! Navijači su u transu, iako do prije samo nekoliko mjeseci nisu ni čuli za srpskog trenera koji je prije pet godina bio prvak svijeta.

Nešto ranije u toku dana, Votford je propustio šansu da se domogne drugog mjesta na tabeli. Ivićev tim je remizirao protiv Bornmuta iako je imao prednost sve do 94. minuta meča.

Reding će u narednom kolu igrati protiv Blekburna koji se nalazi na sredini tabele dok će njihov najbliži pratilac, ekipa Bristol sitija, odmjeriti snage sa neugodnim bornmutom. Ekipu Vladimira Ivića očekuje meč protiv Vikoma, jedine ekipe sa svih sedam poraza u prvenstvu. 

TABELA: Reding 19, Bristol siti 14, Votford 14, Bornmut 13, Norič 13, Milvol 12, Svonsi 12, Stouk 12, Luton 12, Blekburn 10, Brentford 10, Preston 10, Midlzbro 10, Hadersfild 10, Kardif 9, Kvins Park Rendžers 7, Birmingem 7, Roteram 6, Notingem 5, Koventri 5, Barsnli 4, Derbi 4, Vikom 0, Šefild vendzdej 4.

(mondo.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC