• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbi srušili šampiona Rusije: Dvojica pogodili za pobjedu nad Zenitom!

Autor Dragan Šutvić

Raspucani Rubin preokrenuo u Sankt Peterburgu i nastavio pohod na vrh.

 premijer-liga-rusije-darko-jevtic-djordje-despotovic-zenit-rubin-1-2 Izvor: Twitter/premierliga_en/printscreen

Nevjerovatne važne bodove Rubinu iz Kazanja, sa gostovanja Zenitu, donijeli su srpski fudbaleri!

Đorđe Despotović je izjednačio, a Darko Jevtić, nekadašnji mladi reprezentativac Švajcarske preokrenuo i postavio konačan rezultat meča.

Možda će vas zanimati

Na gostovanju šampiona djelovalo je da će Rubin izgubiti susret, ali i korak sa vrhom tabele, gdje im je mjesto po partijama koje su prikazivali u ovoj sezoni.

Da to ne bude slučaj postarali su se momak iz Loznice i Švajcarac srpskih korijena koji bi, u teoriji, još uvijek mogao da zaigra za reprezentaciju Srbije. Ako to bude želio i ako neko u FSS-u primijeti njegove partije.

Vodeći gol za Zenit je postigao Erokin u 29. minutu meča, a Despotović je fantastičnim pogotkom glavom u 43. minutu poravnao rezultat. Vezista Jevtić je pogodio u 69. minutu, što je bio i posljednji gol na meču.

Nakon 12 odigranih mečeva, Rubin zauzima deveto mjesto na tabeli. Ali, nemojte da vas to zavara. Sa 18 osvojenih bodova, veoma su blizu vrha tabele, jer četvrtoplasirana Lokomotiva ima tek tri više.

Đorđa Despotovića, bivšeg fudbalera Crvene zvezde, već dobro poznajete, a ko je Darko Jevtić?

Bivši reprezentativac Švajcarske u svim mlađim selekcijama je rođen u Bazelu, a pored tima iz tog grada je igrao za Vaker Insbruk i Leh iz Poznanja, prije nego što je prethodnog leta stigao u Rusiju. Ima 27 godina, a igra u veznom redu. Ove sezone je odigrao 11 mečeva u dresu Rubina, a pogodak protiv Zenita mu je prvi u ruskom fudbalu.

Lokomotiva iz Moskve je priredila neprijatno iznenađenje svojim navijačima. Učesnik Lige šampiona, koji predvodi Marko Nikolić, poražen je na svom terenu od Volgograda, do danas najslabije plasiranog tima iz lige. Ova pobjeda (2:1) omogućila je gostima da pobegnu sa posljednje pozicije.

TABELA: Spartak 27, Zenit 24, CSKA (-1) 22, Lokomotiva 21, Dinamo 20, Rostov (-1) 20, Soči 19, Krasnodar 18, Rubin 18, Ahmat (-1) 14, Arsenal Tula (-1) 12, Tambov (-1) 11, Ural (-1) 10, Volgograd 6, Himki (-1) 6, Ufa (-1) 6.

(mondo.rs) 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC