• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Niko od čelnika Partizana nije zvao, to su životinje": Ninković otkrio da mu je skoro amputiran jezik nakon nesreće!

Autor Dragan Šutvić

"S druge strane, od zvaničnika iz kluba me niko nije zvao, što je i bolje. To nisu ljudi, to su životinje koje su došle da unište klub, ali ne bih sada o njima...", kazao je Ninković.

 Nikola Ninković niko od čelnika Partizana nije zvao nakon nesreće to su životinje Izvor: MN PRESS

Srpski fudbaler Nikola Ninković (26) doživio je tešku saobraćajnu nesreću u Hrvatskoj, odmah je smješten u bolnicu u Sisku, a potom ga je brat prebacio u Beograd.

Automobilom marke "Porše" zakucao se u kamion koji je nepropisno bio parkiran na putu, njegovo vozilo je potpuno uništeno, ali srećom Ninković je prošao bez preloma i njegov oporavak ide dobrim putem.

Možda će vas zanimati

"Ne mogu da pričam jer su mi jedva spasili jezik od amputacije. Usta su mi u koncima i jedno vrijeme neću moći da govorim. Ostalo je manje, više sve u redu", rekao je Ninković za "Informer".

"Imam neko krvarenje u mozgu, ali to će da se riješi samo od sebe, samo je potrebno vrijeme. Za sada ne smijem mnogo ni da hodam, pa iz kreveta ustajem samo kad moram do kupatila. Ruke su, hvala Bogu, dobro", napisao je "Džigi" u SMS prepisci.

Brzo su se Internetom proširile njegove fotografije, gde se vidi da je ugruvan i da mu je stradalo nekoliko zuba, ali je bez obzira na to Ninković ostao veliki optimista.

"Pod jakim sam lijekovima ovih dana, pa da budem iskren, rijetko čega se sjećam. Nisam još ni svjestan šta mi se dogodilo. Moji najbliži su me vidjeli, pa su se umirili. Inače su preplakali ova dva dana, nisu spavali uopšte. Ohrabrio sam ih da je sve u redu, da će uskoro da me gledaju na terenu. Hvala dobrim ljudima koji su mi pisali poruke podrške i svim prijateljima koji su ponudili pomoć porodici i meni. Hvala im do neba", dodao je Ninković.

Vezni fudbaler Askolija nije čuo dobre vijesti kada je u pitanju povratak na teren.

"Uh, ne bih da slušam doktora jer mi je rekao da je za mene sezona završena. Prema njegovoj prognozi, u nekom trenutku moći ću da se vratim na treninge, ali bez utakmica. Nadam se da griješi i da ćemo da nađemo neko rješenje", kazao je Ninković i već smislio rešenje.

Izvor: MN PRESS

"Možda ću moći da igram sa zaštitnom kacigom ili kako se već zove. Na vezi sam sa čelnicima Askolija, imaju razumikevanja za moju situaciju. Zvali su me skoro svi bivši treneri sa kojima sa sarađivao u Italiji, kao i mnogo saigrača. Hvala im svim, oduševili su me", dodao je bivši fudbaler Partizana.

Prethodnog ljeta se čak i dovodio u vezu sa crno-belima, na konferenciji za medije mu je Stanojević poželio brz oporavak, ali ga niko iz rukovodstva kluba iz Humske nije zvao...

Ponikao je u Partizanu, prošao sve mlađe kategorije i pet godina igrao za prvi tim.

"Zvalo me je mnogo nekadašnjih saigrača iz Partizana, sa nekima se godinama nisam čuo i vidio. Hvala im što su me se sjetili. S druge strane, od zvaničnika iz kluba me niko nije zvao, što je i bolje. To nisu ljudi, to su životinje koje su došle da unište klub, ali ne bih sada o njima. Meni je najvažnije da mi je puno mojih Grobara pisalo", istakao je Ninković.

(MONDO/Informer) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC