• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veljko maršira kroz Čempionšip: Četiri gola za ''plus sedam'' - ovako se ulazi u istoriju!

Autor Dragan Šutvić

Kakve partije pruža Reding, tim koji su na početku sezone stavljali u donji dio tabele.

 Veljko maršira kroz Čempionšip: Četiri gola za ''plus sedam'' - ovako se ulazi u istoriju! Izvor: Getty Images/Clive Brunskill, Clive Brunskill/Getty Images Europe

Duel najboljeg napada i najbolje odbrane, tako su Englezi najavili okršaj Blekburna i Redinga. A onda im je četa Veljka Paunovića pokazala da je, zapravo, isti tim.

Niko u ligi nije primio manje golova od Redinga (3), a jedina ekipa koja je postigla više, večeras je dobila četiri u svoju mrežu i ostavljena je daleko u sredini tabele.

Možda će vas zanimati

BLEKBURN - REDING 2:4 (1:3)

/Armstrong 3, 66 - Meite 1, Olise 15, Loren 18, Žoao 82/

Niko nikada nije bolje započeo takmičenje u Čempionšipu! Tako kažu statistike, a dodatno dobija na značaju kada se zna da se ova ekipa prethodne sezone borila za opstanak, a da Paunović po prvi put radi u engleskom fudbalu.

I gazi! Kakva mašinerija.

Reding je poveo već u prvom minutu, nakon samo osam sekundi fudbala i smušene reakcije Blekburna, ali je sjajan napad domaćeg tima uzvratio dva minut kasnije. Tada je ličilo na goleadu, a kasnije se i pretvorilo u nju.

Paunovićev tim je pogađao u 15. i 18. minutu meča, da bi do poluvremena stekao ubjedljivu prednost i mirno gledao šta rade rivali.

Jedan od njih je Votford Vladimira Ivića, koji je večeras kiksnuo i to žestoko. Remizirali su protiv vikoma, najslabijeg tima u ligi koji je tako osvojio prvi bod u takmičenju!

Kada je Armstrong drugim pogotkom na meču unio rezultatsku neizvjesnost u susret Redinga, mnogi su pomislili da bi moglo da dođe do preokreta, možda čak i iznenađenja. Ne i Žoao, napadač Paunovićevog tima koji je najbolji igrač ekipe, pa možda i lige, na početku nove sezone.

Ekipa Redinga sada ima sedam bodova više u odnosu na najbliže pratioce, a na ruku im ide i što će sutra igrati Bristol siti i Bornmut, ekipe koje se nalaze u samom vrhu.

TABELA: Reding 22, Svonsi 15, Votford 15, Bristol siti (-1) 14, Norič 14, Bornmut (-1) 13, Midlzbro 13, Milval (-1) 12, Stouk 12, Luton (-12) 12, Brentford 11, Blekburn 10, Preston (-1) 10, Hadersfild (-1) 10, Kardif (-1) 9, Barnsli 7, Birmingem (-1) 7, Kvins Park Rendžers 7, Roteram (-1) 6, Notingem (-1) 5, Koventri 5, Derbi (-1) 4, Vikom 1, Šefild Vendzdej (-1) -4.

(mondo.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC