• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zbog mame i tate ne smije da slavi gol: Zvezdi Sitija pobjeda donijela "problem"

Autor Dragan Šutvić

Minimalac za Mančester siti, a junak nije smio da proslavi gol.

 mancester-siti-sefild-kajl-voker-gol-proslava-roditelji-mama-i-tata-ne-smije-da-slav Izvor: Justin Setterfield/Getty Images Europe

Izabranici Pepa Gvardiole savladali su domaći Šefild junajted.

Jedini strelac na utakmici bio je Kajl Voker u  28. minutu kada je poslije asistencije De Brujnea dao gol za vođstvo, a kasnije se ispostavilo i pobjedu od 1:0.

Možda će vas zanimati

Voker je karijeru započeo u Šefildu pa tako nije nikoga začudilo što nije proslavio pogodak, a fudbaler je nakon utakmice rekao da se ne bi osjećao prijatno da je slavio nakon gola jer mu roditelji žive u tom gradu.

"Srećan sam što sam postigao gol i što smo pobijedili, što je naravno osnovna stvar. Oni su izuzetno dobro uvježbani, svi znaju svoju poziciju i teško ih je slomiti, ali imali smo sreće i dao sam gol. Mama i tata mi žive ovdje, tako da se ne bih baš dobro proveo da sam slavio gol. Navijač sam Šefild junajteda, nisam mogao da slavim", iskren je bio Voker i dodao da je zadovoljan igrom tima za koji nastupa.

"Uživam u fudbalu koji igramo, ne branimo se, već želimo da damo tri-četiri gola, ali dobro je i što smo sačuvali mrežu. Defanzivno smo takođe bili sjajni, pogotovo Ruben (Dijas) otkad je ušao. Znali smo da će biti tragova prošle sezone, to je nešto sa čime moramo da se borimo", zaključio je reprezentativac Engleske.

Mančester siti zauzima sedmu poziciju na tabeli sa 11 bodova, dok se Šefild nalazi na pretposljednjoj poziciji sa samo jednim bodom.

(mondo.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC