• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Deki ga proglasio za igrača meča, a on oduševio dječaka iz Surdulice: Poklon i zagrljaj od omiljenog igrača!

Autor Dragan Šutvić

Po riječima Dejana Stankovića, bio je igrač utakmice u Surdulici. Šta on kaže o meču protiv Radnika?

 Deki ga proglasio za igrača meča, a on oduševio dječaka iz Surdulice: Poklon i zagrljaj od omiljenog igrača! Izvor: MN PRESS

Njegoš Petrović je budućnost Crvene zvezde. Mladi vezista je ponikao u Radu, a već ima solidno iskustvo u crveno-bijelom dresu.

Kako na domaćoj tako i na evropskoj sceni, a na to su se nadovezale partije u mladoj reprezentaciji Srbije čiji je važan dio. Petrović je i u Surdulici bio na visini zadatka.

Možda će vas zanimati

Stanković ga je hvalio, ali je Njegoš na zemlji. Zna koliko je bilo teško spremiti se za meč protiv Radnika.

''Imali smo samo dva dana da spremimo ovaj meč. Juče smo imali veoma dugačak put od Beograda. Teško je namjestiti glavu poslije onakve evropske utakmice koju smo odigrali u četvrtak. Morali smo da odigramo dobro i disciplinovano kako bi došli do tri boda, a to smo i uradili. Sve ono što smo se dogovorili smo preneli na teren i zasluženo smo došli do nove pobjede'', naglasio je Petrović.

View this post on Instagram

Više od fudbala! ❤️ @njpetrovic @crvenazvezdafk

A post shared byAnastasija Zvezda Kids(@anastasija_zvezdakids) on

Šampion Srbije je bio efikasan i u Surdulici, pa navijače može da raduje što je velik broj golova postignut na gostovanju.

''Kada pogledamo na tabelu i vidimo gol razliku sigurno da je da se osjećate lijepo. Naravno, to nam je i motiv više da iz utakmice u utakmicu postižemo što više golova, ali i sa druge strane da ih i ne primamo. Mislim da danas nismo morali da primimo gol, ali šta je tu je. Radimo dalje i nadam se da ćemo nastaviti da postižemo mnogo golova'', rekao je nekadašnji defanzivni vezni Rada.

Mladi reprezentativac vjeruje u novu pobjedu crveno-bijelih u Ligi Evrope. Naredni protivnik je Gent, ekipa sa dva poraza u prva dva kola.

''Očekuje nas novi izazov protiv veoma dobre ekipe Genta. Imamo samo tri-četiri dana da pripremimo utakmicu. Vidjeli smo protiv Slovana da su dobro odigrali, ali nisu postigli pogodak. Međutim, ukoliko mi budemo izašli na Marakanu i odigramo kao protiv Libereca, verujem da možemo da upišemo nova tri boda u Ligi Evrope'', podvukao je Petrović.

Crvena zvezda nakon 13 odigranih kola ima 11 pobeda i dva remija, a sa 35 bodova je prvoplasirani tim Superlige. U Ligi Evrope su fudbaleri Dejana Stankovića upisali poraz od Hofenhajma i pobedu nad Liberecom.

(mondo.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC