• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić pred Turk Telekom: Deset dana smo bez utakmice, ali skupo ćemo prodati kožu

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Igokea danas dočekuje Turk Telekom u drugom kolu FIBA Lige šampiona.

 FIBA Liga šampiona Igokea - Turk Telekom najava Dragan Bajić Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Poslije tijesnog poraza od Limoža na gostovanju košarkaši Igokee danas od 18.30 nastavljaju takmičenje u FIBa ligi šampiona duelom sa Turk Telekomom.

Trener Dragan Bajić pred ovaj duel istakao je d će njegova ekipa skupo pordati kožu protiv mnogo kvalitetnijeg i skupljeg tima.

"Dobro nam je poznato da su oni jako kvalitetni, mnogo skuplji tim od nas. Mi smo u prvom kolu pružili dobar otpor, odigrali dobru utakmicu i malo je nedostajalo da dođemo to pobjede. S druge strane sada dočekujemo Turk telekom koji je jako ozbiljan skup sjajnih pojedinaca, a to pokazuju utakmice u domaćem šampionatu gdje su u vrhu tabele. Biće jako teško protiv tima koji u svojim redovima ima četiri igrača  sa NBA iskustvom. Njihov centar prošle godne je igrao za Baskoniju, prethodno za Darušafaku. Izuzetno igraju u kontaktu, brzu košarku, i mislim da su favoriti u svakoj utakmici u Ligi šampiona. Međutim, kao što sam rekao ranije, mi ćemo pokušati u svakoj utakmici u Ligi šampiona skupo prodati svoju kožu i iskoristiti svaku šansu koja nam se ukaže", rekao je trener Igokee Dragan Bajić za srpskainfo.com.

Ekipa Igokee nije odigrala utakmicu ABA lige protiv Budućnosti, što je otežavajuća okolnost prema Bajićevim riječima.

"Svi su zdravi, spremni i kao što sam rekao dočekujemo utakmicu. Samo je Vulić van stroja, još uvijek ne trenira maksimalnim intenzitetom i on će propustiti meč protiv Turk Telekoma, a ekipi će se priključiti kroz nekoliko dana. Dakle, zdvavstevni bilten je solidan ali nas remeti to što smo  deset dana bez utakmice. Monotono je samo trenirati, a još veći je problem što smo bili u dobroj formi i ta pauza nas je poremetila ali vjerujem da ćemo se skupiti i odigrati dobar meč", rekao je Bajić.

Utkamica u Laktašima igra se bez publike, a prema propozicijama FIBA svi igrači,  službena lica, sudije i učesnici utakmice za zapisničkim stolom moraju biti testirani prije početka meča.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC