• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea je PRVA u grupi FIBA Lige šampiona, Bajić "blista": Ostavili smo srce na terenu, Turci su favoriti za titulu!

Autor Dragan Šutvić

Velika pobjeda Igokee nad Turk Telekomom u drugom kolu FIBA Lige šampiona!

 FIBA Liga šampiona Igokea Turk Telekom Dragan Bajić Izvor: MN PRESS

Sjajnu partiju pružili su večeras košarkaši Igokee!

U drugom kolu FIBA Lige šampiona, turski predstavnik Turk Telekom bio je veliki favorit, ali je jedan od favorita za najviši plasman "uštopan" u Laktašima – šampion BiH je trijumfovao rezultatom 77:66 i, obzirom na kasniji trijumf Hapoela nad Limožom (81:75), zasjeo na prvo mjesto grupe G!

Možda će vas zanimati

"Čestitam ekipi na prikazanoj igri. Pružili smo partiju na visokom nivou, pogotovo kada je riječ o odbrani. Turk Telekom je ekipa koja je sjajno selektovana i koja možda može da ode i do kraja i osvoji ovo takmičenje. Kad takav tim svedete na to da ni u jednoj četvrtini ne postigne više od 20 poena, znači da ste ostavili srce na parketu, da smo sve ispoštovali što se tiče odbrane! Imali smo maksimalnu koncentraciju, možda je bilo malo problematično u jednom dijelu meča kada je u pitanju kontrola defanzivnog skoka, ali sve ostalo, kad je odbrana u pitanju, bilo je veoma dobro", rekao je trener Aleksandrovčana nakon utakmice.

Pojedini nosioci igre Turaka bili su neprimjetni.

"Vilčer je prošlom meču dao 36 poena, od čega sedam trojki, i njega smo uspjeli da zaustavimo, kako u šutu, tako i na niskom postu gdje je veoma dobro odigrao Dalibor Ilić. Sveli smo ih na 66 poena, to je ključ pobjede, a 'otupili' smo ih i kad je tranzicija u pitanju. Znali smo i gdje su naše prednosti kad je riječ o napadu. Znali smo da preuzimaju sa visokim igračima, tražili smo pas pod koš ili smo tražili naše igrače koji su sposobni da 'probiju' kako bismo postigli lake poene", istakao je Bajić.

Igokea će u trećem kolu gostovati Hapoelu, a taj meč igra se 9. decembra u Jerusalimu.

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

ovaj

kad vidim da digne onako ruku odma bi mu je fikno

AS

Mi uvijek gledamo u nešto tuđe, a Igokea je najbolju košarku igrala i najbolje rezultate postizala kad je na klupi bio gospodin Bajić obični čovjek iz naroda, ovdašnji lik, skroman, možemo ga vidjeti naveče kad odemo na kolače ili negdje. Hoću da kažem mnogo potcjenjujemo svoje u svim oblastima i sigurno ovaj čovjek ima 5 puta manju platu nego neki inostrani treneri koji dođu u naše klubove i upropaste ih za pola godine a uzmu desetine hiljada maraka

Če

@AS Nema baš nešto manju platu nego inostrani treneri, ali zato ima platu u Laktaskom Elektru gdje je već 15 godina na platnom spisku, a ne dolazi na posao. I naravno da ga možete vidjeti na kolačima kad je po čitav dan u kafani!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC